Nem tudom milyen zavaró tényezőkről beszélsz, amikor az a motor csak az elektronikában van folytva. (Amit a kiscsajjal is megbeszéltem.) Én is azt hittem h valami gond van a motorjával, azért is lett átnézve rajta minden. De mint kiderült nem volt semmi baja. Az elektronikus kipufogóvezérlő meg gyárilag nincs benne, mivel GYÁRILAG FOLYTOTT VERZIÓ (15LE) Az amúgysem lehet baja mivel a másik 125-ös Rs-ben sincs és úgy megy mint az állat! Annak az elektronikájával próbáltuk ki.
Remélem kitárgyaltuk a dolgot!!!
Máskor ne állj így neki a másiknak minden ok nélkül!!!
Egyébként ilyen kókány mocikat, robogókat adtam el .
Adtam már el dorogra is párat és még böszörménybe a (kiscsajén kívül) és semmi gondja nem volt senkinek. Pedig azóta is találkozok a "vevőkkel". Ha átakarnám baszni az embereket, akkor szerintem a közelbe nem adnám el őket
Én kilómétert nem tekertem vissza, de ennél a mocinál amúgysem a kilóméter a lényeg, hanem az h milyen állapotban van és szerintem a kép magáért beszél. Elég sok 2001-es moci megirigyelhetné azt az állapotot. A Ninjáról meg annyit hogy már 1 éve megvan és azt magamnak vettem. A tank nincs kigittelve, hanem be van horpadva, ezért is akarom kicseréletni és nem GITTELTETNI!!!
Egyébként ezt a motort 800000Ft -ba számoltam be 1 Golf3-ba. A kiscsajnak eladtam 630000-ért, mert sűrgősen kellett a pénz. Vettem rá hátulra zsír új Dunlop gumit 35000Ft-ért, átnézettem a motorját szerelővel! A motorban gyári lámpa van ,semmi gond nem volt vele. NEM VOLT ÖSSZETÖRVE!!! De szerintem ez a képen egész jól látszik.
Nem szeretem az ilyen okoskodó, szörszálhasogató emberkéket!
Ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj bele!! Pláne ne így mindenki előtt. Simán feljelenthetnélek rágalmazásért, becsületsértésért, úgyhogy fogd vissza magad!
Remélem tisztáztuk a dolgot!!
Persze, Persze! A ninjádnak se kellett visszahúzni a vázát! És a tankot se kellett kigittelni teljesen! Belefér még vagy 3 liter benya.
Azért van egy-két kókány megoldás az RS-en, mint pl az égő befogatása. Az óra is vissza van "tekerve". Mert pl egy ennyi km-es motoron nem ilyen állapotban kellene lenni a láncnak!
Egy dolgot tisztázzunk le! Nem minden RS-ben van kipufogószelep!!! Nézz utánna! Itt van dorogon egy másik 125-ös Rs ( amiben szintén nincs kipufogószelep, csak 1 lemez van benne) és annak az elektronikájával próbáltuk ki! SZEMÉLYESEN! Tökéletesen ment, semmi gond nem volt vele! (170 körül megy, és úgy húz mint az állat). DE HA NEM HISZED MEG LEHET A SRÁCTÓL KÉRDEZNI.
Szerintem ha valamihez nem értessz akkor ne okoskodj! Nem szoktam szarrátörött motorokkal bizniszelni!!
Egyébként erről a motorról beszuélünk.
Akkor arról ne is beszéljünk, hogy
1.nincs benne power szelep, csak egy lemez! Nincs is benne semmilyen folytás, nemhogy elektronikus Milyen másik elektronikáról beszélsz? Mikor egy lemez van a power helyén! JA, hogy annak a másik RS-nek az elektronikájáról beszélsz a mi a garázsban állt?
2. a lámpát cserélni kell, mert szar a foncsol. kb 60 rugó
Ez nem elég átvágás?????!!!!
Szóval ennyit rólad. Minden motort összetörve szerzel, kicsit kipofozod, aztán had vigyék a hülyék. ha máskor "megcsinálsz" valamit, az legalább legyen olyan, mintha a közös ismerősünk csinálta volna.
Egy kicsit állítsd már le magad! Miért vágtam volna át a kiscsajt? Mielőtt megvette tőlem, az egész motor át volt nézetve. (henger, dugó stb...) Minden ok volt nála, csak az elektronikában volt valami folytás (ez egy másik elektronikával ki is volt próbálva és akkor minden ok volt nála). Ezt a dolgot a kiscsajjal is megbeszéltem. Még mondta is h nem baj ha le van folytva, mert úgy is kezdő. Miután megvette tőle kb 1 hónap múlva találkoztunk és semmi gondja nem volt vele. Nem szeretem az ilyen lejáratós dolgot mások előtt!!!!!
Hajdúböszörmény! már találkoztunk a bö9szröményi motorostalálkozón, Gyuriékkal voltál.
Amugy elég fasz vagy, ami a motorbusiness-eidet illeti. Eladtál a nyáron egy RS 125-öt egy kiscsajnak, hát jól átvágtad. Gondolom nem kell ecsetelgetnem, hogy mennyit kellene a motorra költeni, mivel ezt te is tudod! Szóval NE SEGÍTSEN SENKI tankot találni!!!!!!!!!!!! Ez a baj, hogy már a motoros is átveri a motorost!
LX