Téged már láttalak többször is az utóbbi időben
Esztergomban a strand büféjénél szoktatok megállni ugye? Már találkoztunk úgy is hogy motorral voltam, de úgy is csak hogy arra sétáltunk.
Nagyon szép a motorod!!
Továbbá:
A CBR Club nevében köszönjük a meghivást. Ma reggel feltettem az oldalunkra a részleteket, és a hét végéig jelezem, hogy mennyi CBR-essel számolhattok. (2 biztos) :)
Az időjárás jelentés azt mondta ma reggel, hogy 24-26 fokra számithatunk és szikrázó nyári időre. Ez jól hangzik!! Fürdőruha???
Még jó! Alig tudtam menni vele pár száz km.-t. Ezért is izgat a lehetőség,- na meg a barátkozás miatt.
A fő Pumpit is fűzöm és akkor már 2 db új gyönyörű ZX 10 bemutatót lehet tartani .
Gondolom a régi, foszöld pannonos repitárgyakat el kell osztogatni valakiknek.
Azt a matricát előbb ki kell érdemelni! Nem úgy van ám az, hogy csak úgy ukmukkfukk odaragasztjuk akárhová...
Éredkel a téma,- megpróbálok szervezni 1-2 embert, aki eljönne még velem, hogy az oda és a vissza utat ne egyedül keljen megtennem,- ez a vidék ember siráma :)
hát, már csak az a kérdés, hogy mennyivel akarnak menni? mert ha 1-el, akkor körbeérhetika pályát a motorosok, egy vonalban 8-10 motorral!
túra? jöttök?
mert azt kaptam használtban :o))
meg nagyobb a luka :o)
Téged már láttalak többször is az utóbbi időben
Esztergomban a strand büféjénél szoktatok megállni ugye? Már találkoztunk úgy is hogy motorral voltam, de úgy is csak hogy arra sétáltunk.
Nagyon szép a motorod!!
A CBR Club nevében köszönjük a meghivást. Ma reggel feltettem az oldalunkra a részleteket, és a hét végéig jelezem, hogy mennyi CBR-essel számolhattok. (2 biztos) :)
Az időjárás jelentés azt mondta ma reggel, hogy 24-26 fokra számithatunk és szikrázó nyári időre. Ez jól hangzik!! Fürdőruha???
Nem Kamu a szórólap.
Egy kollégám szervezi: Békési Ferenc.
tel/info: 06-28-444-444
Szoval : jó a hajad,- elestél?
Viszlát. Ez egy élmény volt.
nagy igazság.
meg lehet jön kawabéb is... csak előre szólok..
akkor elviszlek titeket kanyarogni is! :o) valaki csak ideadja a motorját :o))
szűklátókörűbandacsakajándékbangondolkodikholott meztelennőklesznek
A fő Pumpit is fűzöm és akkor már 2 db új gyönyörű ZX 10 bemutatót lehet tartani .
max forgalmit kérnek el, meg rendszámot nézik meg. bár a fenti példa mást mutat...
Azt a matricát előbb ki kell érdemelni! Nem úgy van ám az, hogy csak úgy ukmukkfukk odaragasztjuk akárhová...
az új 10-essel?
gyönyörű helyen lesz a végállomás (nem Berkinél) .
egy danger matrica. ,
tényleg még azt sem kaptam!
mi van veled? látom semmi!
nem titkos, de nm vezetem. nem kell regisztrálni, meg semmi. aki ott van jön. aki nincs nem jön.
szabad szerveződéses.
max ha sokan lesznek nem jut meglepetés! :o))