Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki Klub....

LX
Értemén, végre valaki, aki vágja, miről beszélek... Majd betesszük a terráriumba a kaméleonnak :)
- 1 db "ne"
Allveer, csak ne új GSXR-t ne használj virágállványnak, mert eltörhet a váza!
álom álom édes álom.
bár, ha mind lopott, akor simán megveheted 2 millából...
Ha sikerülne egy hibátlan "92-es 1100-ast kifogni, akkor használnék GSX-R-t is.
Veszek egy ZZR1400-at és egy 999R-t motorozni, egy R1-et dísznek, egy GSX-R-t meg virágállványnak :)
anno azt akart az tudom. most nem tudom.
Jó, hogy mindjárt nem R1-et vagy Gixer-t
Komolyan? Akkor ide többet be sem jöhet mi.
ducatit! :o))
Ja! Különben meg milyen jól mutatnék rajta! De a majdani gyermekeimnek jó lenne. :o)

Allveer!

Árulod a mocit? Mit veszel helyette?
de szeretnék egyet....
Ez nem offtopikság.
Offtopic leszek, bocs.

Szia Allveer!

Talán még emlészel egy srácra, akinek segítettél 3 éve élete első ZZR-jét (egy fekete 400-as volt) megvenni a Mechvart Ligetben...
Nem akarom a többieket untatni a sztorival, de szeretném a tanácsod kérni valamiben.
A mobilszámodat egy berúgás miatt elhagytam (a telefonommal együtt...), ezért kereslek így.
A lényeg: most jön a következő lépcső: egy ZZR 600-ast keresek, és ezzel kapcsolatban szeretnék Veled újra beszélni egy kicsit.
A számom 30/356 6452. Nagyon megtisztelnél, ha rám tudnál csörögni, és visszahívhatnálak.

Előre is köszi: dénes
Bálint:
Elhiszem ezt neked, te Kawa-szaki :)

Túró:
Látom, te ki se mered írni, hogy mennyi idős vagy ;)
allveer,

ha hiszed ha nem, most a ZX-ből lett ZZ-R. A 2000-es évj. ZX-6-ból lett 2005-től ZZ-R600.
Na mindegy, az amerikai piac kicsit más mint az európai.
te már túl régen vén csocsesz!
matricásnál, kb egy ezresből ugyanez megvan :o))

persze ha teccene!
Amitől a ZZ-R ZX lett és amiért a ZXR 750 ZX-7. Mikor születtél? :)
Igaz lehet, és ez a lángos fényezés sem lesz szerintem Európában, hanem a kék helyett lesz az ébenfekete (ebony).