Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurkesz, megjöttek egyébként azok a cuccok, amikor érdekeltek még (tudom hogy nem rendelted meg végül)!
Há remélem azzal nem...
Bár még nem hallottam aztatat, de csak kijön LX vele a Hringre is!
A Yoshi simán veri!
Azt te csak szeretnéd!
mint egy yoshi rs3-nak!
Köszi, szerintem is inkább szép és kultúrált hangja van.
Még szép...
mélygarázs ide, mélygarázs oda... volt összehasonlítási alapom, mert előtte a Raptoral is beindítottam. Az sem szólt csúnyán, de a blueflame szebb, kúltúráltabb volt.

LX
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy mélygarázsban még az R1-em gyári dobja is szépen szólt.
De ettől függetlenül biztosan szépen muzsikál a Blueflame!
Hali Torro,

szépen szól a dob! Beindítottam itt lent a garázsban! Nagyon jó hangja van.

LX
Nem egészen dopping volt az ha jól emléxem, a doppingos Haga volt Effedrinnel. Gobert kicsit jobban belecsapott a lecsóba...ráadásul éveken keresztül. Lécci rá ne kérdezz mit tolt mert nem tom de nem dopping volt hanem drog. A probléma ott volt, h állítólag nem lehetett rá számítani annyire benne volt a dolgokban.
Áhhh! Tök nyugodt vagyok.
nyugi, hamarosan keresni fogunk! Van még egy két technikai dolog amit meg kell tennünk!
De nagyon örülök hogy regisztráltál!!!!!

LX
Köcc.

Különben még nem keresett fel a Klub munkatársa, pedig még pénteken regisztráltam magam.
Szió
én is várom, felkeltette egyik hozzászólása a fantáziám és nagyon kíváncsi vagyok a részletekre e mondattal kapcsolatban: "a Finster az én "99-es R1-emen úgy gallyra vágta alul a nyomatékot, hogy ihajj... tipikus olcsó húsnak híg a leve."

lesz az tuti... majd mindjárt jön Dannyboy és jól megmondja...

LX
Hali Skacok!

Nem tudjátok, idén lesz és ha igen hol és mikor Interwheel?

Rich
Vasárnap hajnalban néztem a szupersport vb-t.A versenyzők között-nagy örömömre-újra ott van Anthony Gobert! Ő nyert utoljára Kawáwal SBK futamot, nagyon tud a srác!Ha jól emlékszem valami doppingügy miatt elhajtották a GP mellől, évekig nem lehetett látni.Most egy R6-tal ment,így elég szar helyen végzett!A Kawa leszerződtethetné újra!Az SBK-ban viszont elég gyengék vagyunk sajnos...
Bálint,

ezt te készítetted??? Basszus... nem tudtam hogy te vagy az... áááááááá.....

LX
Ágó, Zsolti, LX

áááá, dehogy... volt rajta bugyi mag azt mondta hogy valami nagyon vékony szárnyasbetét is, és nem fogja összekenni a fényezést...

LX
Alex a kancsalka jól összepuncizza a mocidat.
Szevasztok Ninják!

MIlyen motorkiállítás? Van valami érdekes a ZX10-en és a ZZR 1400-on kívül????