mélygarázs ide, mélygarázs oda... volt összehasonlítási alapom, mert előtte a Raptoral is beindítottam. Az sem szólt csúnyán, de a blueflame szebb, kúltúráltabb volt.
Nem egészen dopping volt az ha jól emléxem, a doppingos Haga volt Effedrinnel. Gobert kicsit jobban belecsapott a lecsóba...ráadásul éveken keresztül. Lécci rá ne kérdezz mit tolt mert nem tom de nem dopping volt hanem drog. A probléma ott volt, h állítólag nem lehetett rá számítani annyire benne volt a dolgokban.
Szió
én is várom, felkeltette egyik hozzászólása a fantáziám és nagyon kíváncsi vagyok a részletekre e mondattal kapcsolatban: "a Finster az én "99-es R1-emen úgy gallyra vágta alul a nyomatékot, hogy ihajj... tipikus olcsó húsnak híg a leve."
Vasárnap hajnalban néztem a szupersport vb-t.A versenyzők között-nagy örömömre-újra ott van Anthony Gobert! Ő nyert utoljára Kawáwal SBK futamot, nagyon tud a srác!Ha jól emlékszem valami doppingügy miatt elhajtották a GP mellől, évekig nem lehetett látni.Most egy R6-tal ment,így elég szar helyen végzett!A Kawa leszerződtethetné újra!Az SBK-ban viszont elég gyengék vagyunk sajnos...
LX
De ettől függetlenül biztosan szépen muzsikál a Blueflame!
szépen szól a dob! Beindítottam itt lent a garázsban! Nagyon jó hangja van.
LX
De nagyon örülök hogy regisztráltál!!!!!
LX
Különben még nem keresett fel a Klub munkatársa, pedig még pénteken regisztráltam magam.
én is várom, felkeltette egyik hozzászólása a fantáziám és nagyon kíváncsi vagyok a részletekre e mondattal kapcsolatban: "a Finster az én "99-es R1-emen úgy gallyra vágta alul a nyomatékot, hogy ihajj... tipikus olcsó húsnak híg a leve."
LX
Nem tudjátok, idén lesz és ha igen hol és mikor Interwheel?
Rich
ezt te készítetted??? Basszus... nem tudtam hogy te vagy az... áááááááá.....
LX
LX
MIlyen motorkiállítás? Van valami érdekes a ZX10-en és a ZZR 1400-on kívül????