A ford.sz. órád valószínűleg nem csal, hanem 11-nél még nem tilt le, ennyi.
És hogy miért forgatnád még tovább?? Mert tiltásba forgatni néha olyan jó!!!
gyorsításnál volt, így nem volt tartósan abban a tartományban. tehát akkor végülis nem oly gáz, ahogy olvasom. Ezek szerint vagy az óra csal, vagy a letiltás van magasabb tartományban. Kb. 11-nél még nem tiltott le azt hiszem. Ennél jobban meg nem is hiszem, hogy fogom forgatni. Minek!?
Ha a fordulatszám mérő óra piros tartományára gondolsz, akkor persze hogy lehet, mert annak kezdete nem egyezik a tiltás kezdetével. Az csak egy jelzés hogy ott már elvileg nem a leghatékonyabb a működése a motornak. Pl ha már a piros mezőben forgatod akkor ugyan azt az erőt kapod ha feljebb váltasz egyet, viszont a motorodnak kevésbé "árt". Ha pl 2-ben már a piros tarományban jársz és ott egy adott sebességgel mész tarósan nyugodtan válthatsz 3-ba mert ott is olyan lesz a fordulat számod hogy a motorod szinte teljes ereje a rendelkzésedre fog állni.
mivel nem találtam ER-6n-es topic-ot, így ide írom amit szeretnék. ;-) szerintetek lehetséges, hogy beleforgattam a piros tartományba úgy a mocimat, hogy nem tiltott le!? Mivel ez történt a napokban. 2-ik fokozatban is, és azt hiszem 3-ikban is véletlenül belecsurrantam a pirosba.
Csöppet meglepődtem, de akkor ezek szerint igaz a hír amit hallottam. Mivel nem nagyon olvasok motoros újságokat. Motorozom inkább helyette.
Épp most kell keressek egy motorszállító (mentő) trélerest mert valahogy a 3 napos akumulátor gyújtást se mad a mocinak, ráadásul off állásban is világított a műszerfal:)
Hali Zsolti!
Milyen pirosról beszélsz? Egy színt ismerek: ZÖLD :))
Holnap én is megkergetem a kicsikét ha minden összejön és nem kell melóznom.
Hogy muzsikál a kis 10-es?
A téma lezárásáként még hozzátenném, hogy milyen elektronikus folytás az, amelyiknél rá kell kuplungolni 5000-nél, hogy tud tovább forgatni !!! Szerintem ennek semmi köze az elektronikához.
A hungaroring motorsport iskola az -n virtuális tanfolyamot indít rendszerességgel, videókban lehet megnézni, meghallgatni hogy hogyan kell motorozni. nekem tetszik de én amatőr avgyok abszolút. azert megmutatom, hátha valakinek tetszik. előadó : Szabó Attila
És hogy miért forgatnád még tovább?? Mert tiltásba forgatni néha olyan jó!!!