Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá Pééék!

Mizu? El vagy tűnve mint az aranyóra.

Pusza

Cöszi
Nini, kivan itt, szépjónapot vezérigazgató elvtárs!
Na Hali!
Régen jártam felétek. Megvagyok-megvagyok, csak volt egy kis műtétecske mizéria ami elráncigált a gép közeléből.
Danny bocsi, hogy nem értem le a "bótba", de iszonyat sok melóm van mostnában! Majd csörgök, hogy mikor tudok begurulni hozzád.
Vazze vasárnap hajnalban lementem Écsre a versenyre és 2 fokot mutatott a hőmérő. Kicsit szétfagytam, és érdekes volt az emberek reakciója az autópályán amikor sílécekkel felszerelve utaztak én meg benéztem az ablakon. Mondjuk a takony is odafagyott az orcámra :)
Sajna nagyon nem mentem jó időket és a legjobb időm is 0,5 mp-el elmaradt a tavalyi eredményeimtől. A reakcióidőm pedig kb. 3-szorosa volt a szokásosnak. Ehhh nagyon látszódtak az "első verseny" jelei. Viszont még mindíg sok naftát kap a gép és olyanokat durrogat váltásnál, hogy besz..tam az élvezettől, csak az időkre ez negatívan hatott.
Na majd alakítunk a kicsikén és keresünk vmi jó kis frankó egyenes útszakaszt és teszt :)
aha, még most sem értem...

de sebaj
Klafa lett az oldal!
a kawasaki kérte, hogy azt is ellenőrizzük azaz ezt az ellenőrzést Ők végzik
alapeset az, hogy a nem hivatalos kawasaki kereskedésben (nem hivatalos, nem a magyarországi importőr látja el motorkerékpárral) vásárolt új motorosok első tulajdonosai nem regisztrálhatnak, azaz az Ő regisztrációjukat visszautasítják.

egyelőre nem menjünk jobban bele. most ez a helyzet, de én személy szerint szeretném ezt változtatni....
Üdv Túró

Szép és igényes a Kawa klub weboldala, nincs kétségem afelől, hogy magát a klubbot is hasonló színvonalon szervezitek Elismerésem az alapító tagoknak...

Valami nem megy a fejembe: Miért van szükség a regisztrációnál a motor és vázszámra??

Loo
Akkor várom hogy szólj.
Lehetőleg addíg tedd ezt meg amíg még van pénzem
ott körül.
de lehet tudok segíteni a gyorsításban. a héten tudok biztosat mondani. ismerős doki...
Pajzsnak már szóltam ezügyben.

mindenképp megéri!
szted mennyi idő a C licensz?
orvosi vizsg. kb 2 nap + még legalább 1 nap ügyintézés ?
komolyan elgondolkodtató volt amit mondtál és azóta nem is nagyon hagy nyugodni a dolog
na hogy csókold meg. nem ülök többet melléd!
Tegnap megtalálta az R6klub.hu-t és már nézegette a kompromitáló (dr. allveer: vajon jól írtam ezt a nehéz szót?) fotókat a klubtalikról. Különben is, őt szeretem , te csak... ...egy buzi kawás vagy
remélem a kedvesed nem olvassa az oldalt..
Engem meg a hiányod emészt
köszi.
a kishalak megvannak?
bennem egy megnőtt, s cápa lett!
most belülrúl zabál fel!
köszi.
köszönet érte Ágónak!
Nem nyalizok, de f...sza az oldal
túrókám: megnéztem az oldalt!

fasza lesz...
grat
www.kawasaki-klub.hu/

fejlesztés alatt sok infó még, de a design az ez lesz - lett.

csináljuk!

hajrá
első túra átrakva 13-ra. ez a sima nem a tájékozódós!
válasz nálad! :o)
Túró, nézd meg a postafiókod!!
több fronton mozgunk..

a részletek:
a túrát mi szervezzük az megy :o)
a tájékozódásit nem mi szervezzük, de a mi nevünket viseli mert támogatjuk, meg ott is jelen leszünk :o) s kedvezményes lesz az első pár kawasaki csapatnak...

egy időben 2 helyen nekünk nem okoz gondot! :o))
tajekozodasi kalandtura: kb.300km, es pont majus 6 az idopontja, amikor a szlovak menetet tervezitek :)