Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát pont olyat nem csinálok, mert az kicsit buta lett, de 1 normális az 45000 Ft.
20/3700966
Szia Vitéz és Mindenki!
Ha érdekel benneteket használt gumi akár pálya,eső, cross bármi akkor
Mikimuvek@freemail.hu
Csabamuvek@freemail.hu
2000ft-tól utánvéttel is
Hello Tomiboy!
Érdeklődnék, hogy mennyiért csinálsz 2004-es zx636-ra egy olyan lábtartót, konzolostól, mint amilyen LX ZX-nek volt? Ha jól tudom, azt is Te csináltad.
Csinálok neked, küldj róla rajzot. rtomi02@axelero.hu
Tudom, nem aprórovat de véletlenül vmelyik versenyzőpalántának nincs egy db jobb első lábtartó (maga csak a lábtartó, konzol nem kell) elfekvőben? "04 636
Kösz!
Hali!

Én csak a ZZR és ZX témához szólnék.
Ha jól tudom a Kawasaki az Amerikai piacon ZX-14-nek hívja a motor, míg az európai piacon ZZR 1400-nek. Ugyanez volt az ZZR 1100-nál is. Ezt az USA-ban ZX-11-nek hívták. De természetesen ugyanarról a motorról van szó. Vagyis nem teljesen, mert az USA modellekben már alapból van vészvillogó, az első két indexben két szállú izzó van, folyamatosan ég a tompított amikor beindítod, illetve mérföld/órában mér.

Üdv:

Rich
Ne nézzetek már teljesen hüjének!(még ha az is vagyok)
A kawasaki szerint ez egy tök sima benzines gép.Kitolod a kereskedésből,azt hali.Nincs powercommander,se muzzy kipuf,se nitró,se turbó,semmi.
Tudom hogy az ezresek is mennek 9, 9,3at,de az egy kicsit tunningolt.telivan 9sec alatti videokkal a dontbescaredracing.com!De ez a szörnyeteg 9,1-et megy,minden tunning nélkül.Persze a videot látva felteszi az ember a kérdést,hogy kell-e tuning...
Szóval akkor szerintetek lehetséges.
Ha a google.com ba beírjátok,hogy "zx14 video" ti is megnézhetitek a streetfire.net honlapon.
Szia!

Nem. Az átlagos idők ezres gépekkel 10.2-10.7 körül mozognak "amatőr" motorosokkal, akik 80-110 kg-osak. Egy profi aki 60 kg tudja ezt az időt. A ZZR 1400-ason valószínűleg egy ilyen ült, legalábbis gondolom hogy a Kawasaki a promós anyagát valami jó pilótával csináltatta.
Hááát nem egésszen! Nem kevered össze a 0ról 200ra?
9,1-et az összes ezres sportgép is tud!!
Emberek!
Láttam a neten egy zx-14 videot.
Két kérdésem is van.Az új modell zzr 1400,vagy zx14?
És szerintetek lehetséges hogy egy sima,benzines,utcai motor 9,1alatt teljesítse a 400m-t?
Ja,azt elfelejtettem mondani,hogy a video szerint egy teljesen "szűz" motorról van szó,és a 400m-en 9,1et ment.
Na látod!! Már megérte!!
ja. kettőt :o)
Nekem nem aktuális, ha megyek akkor a sajátommal, a 70-ből veszek rá néhány pár gumit amik majd talán többet bírnak mint egy bap motorozás....
alkudj.
Csak 70.000???
Rohanunk!!!!
nem tudok miről.
kibaszott szarul voltam az elmúlt 4 napban. így szombaton nem is ment úgy a motorozás mint aH.ringen, illetve amit Lx írt sok béna volt....
mikor kérdeztük, nem volt tuti a verseny vasárnap így döntöttünk, hogy go home.
majd közölték, hogy mégis lesz verseny.
viszont én voltam annyira szarul már, hogy inkább haza.

ezek ellenére jó volt. Lx szépen megy nagyon. tehát látványos a javulása!
Ha lejössz érte a boltba akkor igen... ugyanis hajnalba nyúló pakolás vár még ránk ma, úgy néz ki a bemutatóterem mintha háborús övezet volna...
nana.. .semmi perverzió.... szóval akkor ma este visszakapon ugye?

LX
Ha visszakérjük attól a sráctól aki szombaton megvette...
Te se voltál kint, KAF!
Danny,

mikor kapom vissza a dobomat?????

LX
én ugyan nem vagyok Túró, de jó volt egy baj volt csak... a mi csoportunkban volt kb 10 - 15 olyan ember aki 3 perc alatt ért körbe, és állandóan a tükröt sasolta, és össze-vissza ment... ja, és a reggeli "futamot" ki kellett hagyni mert volt kb 2 fok....

LX
Túró élménybeszámolót!
Mert megint eltűnt neki valahova...