akkor ami tuti, bár tudomásom szerint még nem írta alá minden fél....
kawasaki "versenysorozat" a Phoenix napokon!
lényege az, hogy jöjjön sok kawa ember, s próbája ki magát. a köridő nem számít, ezért is idézőjeles a verseny! A lényeg, hogy 3 percen belül legyen, s legyen kedve csak kawasakisokkal körözni. viszont, aki ezen belül szeret sietni, annak jutalma is lesz... :o))
időpontok. ehhez az kell, hogy legyünk legalább 22-en. ez az év erről szól majd. a licence még nem tisztázott, a napokban kiderül, hogy mi legyen vele.
április 24. hétfő
május 5. péntek
június 13. kedd
július 12. szerda
augusztus 10-11. csütörtök-péntek két napos őrület!
szeptember 15. péntek
lesz egy tájékozódási verseny. ez nem 24 órás, s nem 1000 km, hanem egy szolíd verzió, 500 km csak asszem, reggeltől estig, dunántúl.
részleteket késbb, még szervezés alatt.
Kawasaki túra is:
2006.05.06. eső esetén 2006.05.13.
Budapest – Sahy (Szlovák Magyar határ) – Selmecbánya – Sahy - Budapest
Uticél, étterem, vagy a város melletti tavak egyike
ahová tavaly mentünk először, azt megismételjük szezonnyitó gyanánt.
találkozó amit írsz.
nagyon jó ötlet, s már házon belül beszéltünk róla mi is.
egyelőre anyagi okok miatt, s a számítások alapján szeptember magasságában, évzáró jelleggel már elképzelhető, hogy össze tudjuk hozni. de ez mé kérdőjeles.
helyszín, egy nagy ökör, ügyességi versenyek... felmerültek program gyanánt... meglátjuk.
amihez időpont van az már konkrét, csak egy két aláírás kellene hozzá :o)))
akkor ami tuti, bár tudomásom szerint még nem írta alá minden fél....
kawasaki "versenysorozat" a Phoenix napokon!
lényege az, hogy jöjjön sok kawa ember, s próbája ki magát. a köridő nem számít, ezért is idézőjeles a verseny! A lényeg, hogy 3 percen belül legyen, s legyen kedve csak kawasakisokkal körözni. viszont, aki ezen belül szeret sietni, annak jutalma is lesz... :o))
időpontok. ehhez az kell, hogy legyünk legalább 22-en. ez az év erről szól majd. a licence még nem tisztázott, a napokban kiderül, hogy mi legyen vele.
április 24. hétfő
május 5. péntek
június 13. kedd
július 12. szerda
augusztus 10-11. csütörtök-péntek két napos őrület!
szeptember 15. péntek
lesz egy tájékozódási verseny. ez nem 24 órás, s nem 1000 km, hanem egy szolíd verzió, 500 km csak asszem, reggeltől estig, dunántúl.
részleteket késbb, még szervezés alatt.
Kawasaki túra is:
2006.05.06. eső esetén 2006.05.13.
Budapest – Sahy (Szlovák Magyar határ) – Selmecbánya – Sahy - Budapest
Uticél, étterem, vagy a város melletti tavak egyike
ahová tavaly mentünk először, azt megismételjük szezonnyitó gyanánt.
találkozó amit írsz.
nagyon jó ötlet, s már házon belül beszéltünk róla mi is.
egyelőre anyagi okok miatt, s a számítások alapján szeptember magasságában, évzáró jelleggel már elképzelhető, hogy össze tudjuk hozni. de ez mé kérdőjeles.
helyszín, egy nagy ökör, ügyességi versenyek... felmerültek program gyanánt... meglátjuk.
amihez időpont van az már konkrét, csak egy két aláírás kellene hozzá :o)))
A klubos programokról lehet már tudni valamit? Mik lesznek és mikor?
Még valami: Mit szólnátok egy országos Kawasaki találkozóhoz??? Szerintem simán összelehetne hozni és a programokkal sem lenne gond.
bizony hogy óvtam!!!! Még a csomagtartóba sem tettem be... az ulésen utazott, gondosan ügyelve hogy ne csúszkáljon! Mellesleg szép darab! Leszámítva a konzolt....
Mondtam én neked!
Én is felraktam az R1 ülésidomot meg a sárvédőt és megint nem tudott hibázni a srác!
Hívjál fel, megbeszéljük az index dolgot, de csak holnap vagyok lent.
Nem...vigyázott rá, óvta gondosan látom!
Igaz biztos ami biztos, átpolíroztam a saválló könyököt, hogy csillogjon mint salamon töke!
1ébként bazmeg beszarás a csávó, kurva jól eltalálta a fényezést. Szépen letakarítottam az egész motort és átpolíroztam az idomokat is. G***jól néz ki rendszám meg kipuff nélkül...ja be is indítottam, némi GP-fílinget csempészve a garázsba.
A kipuffot csak akkor teszem vissza már, ha megvan a hátsó kis index és a rendszámtartót is úgy akarom fabrikálni. Ne félj, nem vmi ócska fostost csinálok ha nekiállok. Btw vmelyik nap le kéne másznom hozzátok megnézni alaposan azt a LED-es indexet amit tudod mondtam hátulra a rendszám alá/mellé. Ma lent leszel bazz?
Igaza van Torro-nak:csak gyári tömítést vegyél, ha nam akarod újra szétkapni a motorod(+ olaj stb).Én egy pár évvel ezelőtt a cbr 1000-mel jártam meg a mogyoródi tömítéssel és nem hiszem, hogy azóta megtanult volna jobb tömítéseket gyártani.
Hát ez már több éve volt, nem emléxem pontos összegre de úgy rémlik kb fele volt az ára a gyárinak. Vmi 10 körüli összeg volt...de tényleg nem emléxem.
Én anno az FZR-emre vettem a mogyoródi (asszem ott csinálja) fószertól. Kurva jó áron adta...apró szépséghibája volt a dolognak, hogy nem tömített, az FZR szabályosan köpte ki a vizet kifelé az illesztésnél s természetesen befelé a vacsi új olajba is. Hiába szorítottunk, a tőcsavarokat csak nem akartuk kinyírni.
Végül megvettem az új 3L olajat, a gyári tömítést majd feltettük, nyomatékkulccsal meghúztuk és pipec volt. Szal végülis az olcsó tömítés kurva drága lett...
Nem az okosat akarom adni, de a hengerfejtömítés szerintem azon dolgok egyike amiből mindenképp gyárit érdemes venni...vagy valami neves utángyártottat, ha van.
Sziasztok! Most találtam erre a fórumra. Jó lenne ha tudnátok segíteni. 2005-ös ZX-6-oshoz kellenének alkatrészek,idomok. Sérült is érdekelne. Köszi. lalacko2@t-online.hu
Írj nekem légyszi egy emailt névvel, telefonszámmal, és hogy mit rendelnél meg!
A bemutatóterem kedden és csütörtökön van nyitva 17-20 óra között, a rendszámtartóért jöhetsz bármikor!
Olajbetöltőfedél 4.704 Ft, kormánysúly 4.704 Ft, rendszámtartó 8.544 Ft, rendszámtartó világítás 3.744 Ft.
Az utolsó kettő van is bent, a másik kettőt rendelni kell.
Másodszor, Dannyboy, olyan kérdésem lenne, hogy 2005-ös ZX-6-hoz tudsz fekete Valtermoto kormánysúlyt, olajbetöltőcsavart (vagy mit ) és rendszámtábla-tartót hozni? És hogyan méred?
Hi! A kecskeméti papp motorsnál készült képek megtekinthetőek itt: http://www.kenet.hu (autó-motor rovat). van kép az új 10-esről, a dragról, meg a többi modellről. Hátha vkit érdekel.
hallgatom az elképzelésed! :o)
attilakawa@freemail.hu