Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Zsolti! :)
Cöszi és Szöszi! Megvagyok de mindíg csak az a fránya munka :( Hétvégén még motorozni se volt időm. A k..a életbe. Ehhhh... majd csak lesz ez még jobb is.
Hello turó haver!
Én is itt fogok égetni ezentul.

kawazsolti, steelhorsemotor
jól csöpögtesd ki.... s az sem bizta, hogy pontos. sőt... de közelebb lesz a valósághoz, mint az én szemmértékem! :o)))
Köcce.
Legalább annyit tok h az 1 liter elég lesz. Legfeljebb lemérjük az egyik telószárba amelyik nem szivárgott h mennyi olaj van benne.
azt tudom, hogy a kettőbe egy liter elég bőven. tehát olyan 4 deci környéke, de ez csak szemre van.
pontosan sajna nem :o(
Hello all!

Valaki nem tudja megmondani, hogy mennyi olaj kell a ZX-6R (2001-es) elsőtelójába?
Ok köszi, akkor a közel jővőben dobom a regisztráciot, meg szólok a bratyónak is
szia Kratya!

semmi az ég egy adta vlágon! csak a puszta anyagiak lehet akadály.
Sziasztok

Rég nem jártam erre, örömmel vettem tudomásul, hogy kész az új weboldal, ami szeríntem egész pofásra sikeredt , gratula hozzá.

Kérdésem lenne, mivel én is egy kawa boldog tulajdonosa vagyok, amit a szavunál vettem, csatlakozásomnak a klubhoz lenne valami akadálya?

Üdv. Kratya
tehát te lehetsz tag. csók!
Már egy éve bent van a motor az országba! Én vagyok a második tulaja itthon.
igen, de azt nem írom le :o)
és van számomra is érthető oka??
az okát nem is írtam le! :o)))
az okát nem értem... (igaz nem is vettem a fáradtságot, hogy átgondoljam)
Szia Viking

Na most bajban vagyok, pontosan mire vagy kiváncsi? No csak azért kérdem mert műszakilag tökre nem értek hozzá, felülök rá és csak hajtom

Összehasonlítási alapom csak egy 400 diversionhoz van... meg pannóniához de arra már nem nagyon emlékszem

Loo
Viszont ha én a Naked Motorsnál vettem a gépet Csepelen, akkor már nem lehetek tag, jól sejtem? Ugyanis ők az európai terjesztői hálózathoz tartoznak már asszem...
akkor mit nem? :o)
Köszönöm a bővebb kifejtésedet Túró de ezt azért értettem.
helló!

nyugodtság van. ha behoztad a motort szólj :o))
Rolii,

mint ahogy Túró is írta, ezen még dolgozunk... De nem pénzhiány van a háttérben. Ha külföldről hozol be pl egy használt motort, akkor nagy valószínűséggel lehetsz tag...

LX
Bár ennek az egésznek a hátterében a pénzhiány van.
Mekkora hülyeség ez!!! Na ne már!!! Ha valaki behoz egy kawát az nem lehet tag???!!!!
Igaz, hogy ezek a motorok csak kis arányt képviselnek még, de ez nőni fog!!! A klubnak valahol az is lenne a lényege, hogy minél több ember a tagja legyen, de ne riasszuk már el ezzel az embereket!! Csak magunkat járatjuk le ezzel az egésszel!
mit nem értesz?
ha nem kawasaki márkakereskedésben veszed a motort nem lehetsz tag.
ennyi.
Sziasztok!
Loo, mesélj már valamit a z750-ről, az öcsém most akar venni egy S-t.

Előre is köszönöm.