Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, miért!?

Bálint, ez amint látom Amcsi modell, ott minden más, mint a vén öreglányon!
Gyorsan kitalálnak valamit, amire ráfogják, hogy az az , és akkor a tudatlan amcsi megveszi, hogy tudjon vele vakítani, hogy bebebe, nekem Ninjám van!

Cső!
... de hogy az ősöreg GPZ 500S mitől lett "Ninja" azt nem tudom.
És hogy MIÉRT ZÖLD, azt szintén nem értem...

2006-os új, 636 gyári szín:

Szerintem bátor dolog szériában ilyen fényezést kiadni, nekem tetszik!
Most lebuktam...tényleg az a szívem csücske! A kawát csak alibiből tartom, hogy túróékhoz, Birdékhez meg a többiekhez benyaljam magam de alig várom, h végre ideadd a tied egy körre ja és persze utána Danny is az R1-et!
Na jó csak vicceltem, sosem cserélnék el egy olyan motort ami szép is megy is egy olyanra, ami max szép...
Ahhhhhha, szóval R6-ra hajtasz.
Hát ezesetben leszedem az R6-odról majd vmelyik nyílt napon, bár ááá inkább mégsem, attól tartok szegény 636 inkább főtengelyesre tenné magát semhogy egy olyan maskarában kelljen mutatkoznia...
Ha arra vágysz, elütlek én vazze, csak szóljál!
Az árról még nem beszéltünk, de a tiedet úgyis megszorzom kettővel!
Akkor lehet, hogy az idomodat sem kapod vissza.
Oké, király! Ááá púppal semmi új, jövő 7vége körül majd teszek egy kört Szarvasra, ott van egy nagyon korrekt és jó műanyagos aki sztem meg tudja reparálni. Aztán majd elviszem a sráchoz ha oké, de egyelőre az sztornó. Aztá remélem szíp lesz a dolog tesókám, nehogy elüssön mer megüt a guta!
1íbkínt nagyjábú lehet tudni már mennyi magyar pízbe fáj ez a kis dizájnjátík?
Na legfeljebb majd visszük a Zsut aztá otthagyjuk zálogba...
A púpját is lefényezteti? Elég kényelmetlen lesz, ha megköt rajta a festék.
Lütyő, szerda=csütörtök magasságában kész lesznek az idomjaink, úgy készülj...
Ja, és kérdezte a fényezősrác, hogy mizujs a púpoddal???
Nézd így látatlanban nehéz bármit mondani, mindenesetre nekem az RF900R-ben anno 4 db vadi új gyertya szállt el a francba. Tologáltuk a motort össze-vissza mint a hülye, mert tél volt, akkor raktuk vissza bele a blokkot új gyertyákkal és semmi...azt hittük a hideg miatt nem röffen. Majd megőrültünk, visszavittük a szerelőhöz, kicseréltük a gyertyákat és pöcc-röff...
Szerintem vhonnan szerezz 4 tutira működő gyertyát kölcsönbe és úgy próba aztán ha az jó legalább a gyertyákat kipipálhatod.
Hello!

A segítségeteket szeretném kérni. Nekem egy 89-es ZX10-esem van, ami tökéletesen működött eddig. A hétvégén bele akartam rakni az ősszel vett alig használt akksimat feltöltve, és a motor nem indult!(Ez szokatlan Nála) Megpróbáltuk tolni, autóakksiról bikázni, de arra sem reagált. Ami aggasztó, hogy egyet sem pöffent. Mind a négy gyertya nem szálhatott el, az AC pumpához, meg nem férek hozzá rendesen, de nem hiszem, h baja lenne, mert novemberben még motoroztam, és nem volt semmi gondom. (A benzincsap nyitva van!:))) Ha valakinek ötlete van írjon!
A válaszokat előre is köszönöm!
Milyen tapasztalatiaitok vannak 98-99-es ZX6-tal?
hol is?
Hali,

igen, alakul. Hamarosan kész a végleges forma és akkor indul a mandula! Még pár nap és hallani és látni fogjátok.

LX
Hát ez nem gyenge!!!
Sziasztok Kawások. Mi a gyík van,hogy alakul a klub élete?
Teljesen le vagyok maradva,rég voltam már itt.
Sziasztok!

"05-ös ZX-6-oshoz vannak utcai cuccaim eladók. Idomok, lámpák, tükrök, ülések, stb. Ha valakit érdekel, írjon! Meg keresnék komplett pályaidom garnitúrát. Használt is jó!
Ott a helyünk!
igen.
még a lábtartó van eloxálás alatt, de a gyári az fent van, egy konzollal megemelve.

új fékbetét
légszűrő
kipufogó
fényezés

márciusban én is tervezek egy nyílt napot, aztán április 8-9 suzuki nap :o)
Nked komplett? Fény meg minden?
Oksi köszi!
Márciusban már jó lenne knni, de még ahoz szerintem hűvös lesz!
??? kijött, látszik mnden jól