én azt tudom, hogy BMC-t vettem ismerős áron kaptam...
k&j sokkal olcsóbb. még az én áramtól is. legalábis amiket kinti webshopokban néztem.
egy dolog meglepett kurvára....
amikor fény felé fordítottam a gyárit, meg a verseny szűrőt... más a légáteresztő képesség....
gyenge válasz... mivel TE tesztelted ezért senki más nem próbálhatta előtte.... kkkhmmm... ja, és mellesleg csak ezért ment volna el a kedved tőle?? Ez is sok mindent megmagyaráz!
már nekem volt kellemetlen, annyi kedvezményt akart adni, de végül sikerült megegyeznünk úgy, hogy a jótét lelke is megnyugodott, és az én lelkiismeretem sem károsult!!
jaaaa..... értem.... és hogyan lehet oda bekerülni? Mert ezexerint a vásárlás nem elég... jaaaaaaaa éééértem már.... ezért akarjátok az a lyukat fúrni a pultra.... pppfffúúúúújjj, akkor inkább nem leszek vevő!!!
Fúú most nem azért de pont gyorsulásban nem nagyon adnám az arcot a helyetekben vhogy madarason nem sok Yamahát látni (testvérmárkáját a Hondát sem)...úgy értem látni nyerni.
Ott csak a kawazuki a nyerő!
én azt tudom, hogy BMC-t vettem ismerős áron kaptam...
k&j sokkal olcsóbb. még az én áramtól is. legalábis amiket kinti webshopokban néztem.
egy dolog meglepett kurvára....
amikor fény felé fordítottam a gyárit, meg a verseny szűrőt... más a légáteresztő képesség....
itthon is forgalmaznak.
google-ban keress rá.