Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém is kb így megy...
1. 164
2. 208
3. 245
4. 275
5. 295
6.299 (12000-nél 297 és még onnan több mint 1000-et tovább forog.
Majd a GPS megmondja tavasszal, h mennyi.
Na igen a 10es ,az egy állat gép ,én is szerettem volna,de tul kicsi nekem a mérete ,de nem is baj,mert szeretem a 12est nagyon.csak utálom amikor hozzánemértők azt mondják,h lomha turamotor ,Persze nagy meg súlya is van,de ez csak megszokás kérdése.Én a könnyebb gépeken nem érzem azt a stabilitást amit ez nyujt.Egyenesben még a mai ezresek mellé is oda merek állni vele,pedig a mai ezresek nem puhák.sőt. .De ki mondta h 1-esbe 160 megy? , .
pipi a sapekjaid lehetnek az enyémek?
Odaadom, de előtte végrendeletet írsz a nevemre
A kilencest kicsit pörgetni kell, a 10-es nagyon kis fordulaton is megindul.
O.K.,de ezt csak a színezés tette vele!
Semmi olyan nagy volumenű überextra,amit ne tudna bárki kivitelezni!
hűűűűűű de szííííííp motor,azért így másképpen néz ki mint gyári mivoltában
Aki azt állítja,hogy a nagy ZiZi csúnya,annak ezt a képet szoktam megmutatni!
Nem ez az,amire a csúnya szót kitalálták!
Inkább azt mondanám(ha már mindenképpen mondani kell valamit!),hogy egyes színek még jobban állnak neki!
A menetteljesítménye?!
Egyszer volt szerencsém megtépni egyet,és valami kurva jó!Kettesben azt hittem megnyúlik a karom,6.-ban 220-ról úgy kitekerte pikk-pakk az órát,hogy nem hittem el,hogy ennyire gyorsul!
Karácsonyba az a jó, hogy 3 napot egybeiszok...Még mindíg részeg vagyok, de nagyon vigyázok rá ki ne józanodjam...
Na szevasztok ám
Eksün, te honnan veszed, hogy ittam...
Mindegy tele a füzetem pontokkal az biztos és még gyűjtök hozzá ma is holnap is
Szerintem cselekdejetek ti is így...
A 12-es tudja azt amit eksön leirt.A 10-es is igy megy valahogy,1.165km/h,2.205km/h,3.245km/h,4.275km/h,5.299km
/h,6.szintén
Jó reggelt! Ninjákok!
3.
No.2
reggelt
na elnézem neked,h beszótáál ,mert tegnap már csak az alkohol beszélt belőled .Boldog karácsonyt mindenkinek .
drága barátom egyre inkább ugy fest,h hülyeség ellen nincs orvosság ,vagy forditva kaptad a h1n1 oltást ,mielőtt azt mondod,h egy kurvapörgős 600as elmenne egy 12es mellett egyenesben ,előtte nézz utána a dolgoknak ,szerinted a 12es nem pörgős? szerinted 131Nm nyomatékkal nem lehet legyorsulni egy überpörgős 600ast ami 2esben sem megy annyit mint a 12es 1esben ,tavasszal találkozunk a ringen .
na ki az első pipipapi?
ÉN , 1 .
hogy lehet eddig aludni .
Azé nem szólsz mi, mert alkudni próbálsz értem
Nos akkor ne bánj velem kesztyűs kézzel...
Na most döglesz? Vagy lesz kesztűs csere ?
Jóccakát!
Tettcik mi? kesztyűre cserélném, de csak ötújjasra na
Mennyé mán aludni, szép a sapkád.......
Na elszívtam egy cigit aszt eszembe jutott még az, bár, ha ideúszik Cápa (a motorosisten) ő még tudna cifrákat mondani egy supermoto gyorsulás vf egy utcai 9-es 10-es 12 -es és hasonló kistársai-val szemben...
Na onnan jön zx 12 busa 13, ziz14...
Csak, hogy megint a saját hangom haljam, persze felül már elmarad a craft...
Ja még csak annyit ezek fürgék ám, ha nem kapaszkodsz vazze ki szalad alollad gyári áttétt-el...