Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár te még a ring közelébe se mertél ugyan menni, én voltam párszor és való igaz egy-két négyszázas vékonydongájú fordulékonnyal elkenték a szám...
De kíváncsi lennék egy nulláról 130-ig a 12-el meg egy elmebeteg pörgögős 600-al, nagyon, de nagyon sírnál
Lökethossz ember, meg kisköbcenti szétpörget, na szevazs ám, mentél már ilyennel? én igen...
Ti mit vagytok még itt az éjféli mise csak smafu...
remélem,h hamarosan kész a topik agykárosultaknak,na ott te leszel a király.a 24 az IQból is sok lenne neked ,másrészt hiába 24ha vékony mint a cérna,majd a csajom megvarrja vele a zoknimat .
te milyen 12es verő 6osról beszélsz? azért mert téged elkent egy 400as mint a vajat,ne hidd azt ,h ez hatványozódva is igaz. , .
grat a sapihoz pipi végre van 1 normális sapekok én nemkaptam még semmit nálunk februárban jön a mikullancs remélem hoz nekem 1 enye-benyét 1 barack tásaságában
Mondjuk ezze legalább ehagattatom
Na bármennyire is fáj léptem mer hónap is karácsony...
Majd beszólok én olyat, hogy a csajod is megbánja (24 cm)
az enyém lett 16666os beszólás . . . .
Egy darabig a hídon elemzgettük, hogy mi lehetett, de napirendre tértünk felette...
A fejünk fordult, kamera banbán bámúlt előre.
és fordult? vagy izomlázatok volt
Eksön ezek a sebbeségtartományok amiket leírtál, csak egy vágyálmod... A 12-es igen lusta jószág lehet aloúlról egy 6-os odabasz neki rendessen... Egy zizi 14 azt tudhadtja ezt, bár az sem egy gyorsulási bajnok...
Emléxem, necces vót.
No tavasszal kiruccanunk a kawasaki börzére, Törökbálintra. Előtte motort cserélünk, oszt ott mindjárt fel pattansz egy 14-esre, olyan lesz mint az én 9-em.
Eméxel Jimy fordigattuk is a fejünket, hogy a kamera fordult-e?
Ja lassítottunk, azt is cak azé, me épp vége lett az M0-nak és jött az M5.
Mitől lesz drága? Messze van még a veterán kortól
Gondolod?
zzr1400 ,az igen csunya egy nagydarab jószág .vegyél egy 12est,széria állapotban 4.ben 270 5.ben 300, 6dikban 330körül,de a 280as utazót simán tartja ,és most még olcsón lehet kapni.cserébe gazdaságos.
Kérdezd Jimyt minket éppen kameráztak is az MO-án de pont nem vót sok 180-ra lassítottunk, ja épp motrot cseréltünk...
Bnőm 13. kerületben van kolija, majd ha megyek hozzá legyorsullak... Amúgy mindegy mi milyen messze van, 300al pikk pakk oda lehet érni
Te az M0 mind kettőtökhöz elég messze van.
Volt nagy öröm!
Hol mész te autópályán annnyival, huligán... Na majd eccerre veszünk két zizit, aztán gyorsulunk egyet M0án
ez már célzás is lehet ,lehet,h ezzel akarják eltakarni a fejed . .
Na Edámi egész őszinte leszek, ha lesz sok kidobni való pénzem veszek egy zizi 1400-at mert azzal ótópályán utazóba megyek a 250-n, míg a 9-el már majdnem üveghangon. Bár hozzáteszem 285- öt tudtam vele shellpowerral...