Bár te még a ring közelébe se mertél ugyan menni, én voltam párszor és való igaz egy-két négyszázas vékonydongájú fordulékonnyal elkenték a szám...
De kíváncsi lennék egy nulláról 130-ig a 12-el meg egy elmebeteg pörgögős 600-al, nagyon, de nagyon sírnál
Lökethossz ember, meg kisköbcenti szétpörget, na szevazs ám, mentél már ilyennel? én igen...
remélem,h hamarosan kész a topik agykárosultaknak,na ott te leszel a király.a 24 az IQból is sok lenne neked ,másrészt hiába 24ha vékony mint a cérna,majd a csajom megvarrja vele a zoknimat .
te milyen 12es verő 6osról beszélsz? azért mert téged elkent egy 400as mint a vajat,ne hidd azt ,h ez hatványozódva is igaz. , .
grat a sapihoz pipi végre van 1 normális sapekok én nemkaptam még semmit nálunk februárban jön a mikullancs remélem hoz nekem 1 enye-benyét 1 barack tásaságában
Eksön ezek a sebbeségtartományok amiket leírtál, csak egy vágyálmod... A 12-es igen lusta jószág lehet aloúlról egy 6-os odabasz neki rendessen... Egy zizi 14 azt tudhadtja ezt, bár az sem egy gyorsulási bajnok...
No tavasszal kiruccanunk a kawasaki börzére, Törökbálintra. Előtte motort cserélünk, oszt ott mindjárt fel pattansz egy 14-esre, olyan lesz mint az én 9-em.
zzr1400 ,az igen csunya egy nagydarab jószág .vegyél egy 12est,széria állapotban 4.ben 270 5.ben 300, 6dikban 330körül,de a 280as utazót simán tartja ,és most még olcsón lehet kapni.cserébe gazdaságos.
Na Edámi egész őszinte leszek, ha lesz sok kidobni való pénzem veszek egy zizi 1400-at mert azzal ótópályán utazóba megyek a 250-n, míg a 9-el már majdnem üveghangon. Bár hozzáteszem 285- öt tudtam vele shellpowerral...
De kíváncsi lennék egy nulláról 130-ig a 12-el meg egy elmebeteg pörgögős 600-al, nagyon, de nagyon sírnál
Lökethossz ember, meg kisköbcenti szétpörget, na szevazs ám, mentél már ilyennel? én igen...