Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó!mert ami benegy,az kimegy....ami kimegy az bemegy
arra nem gondoltál cimbi hogy,a sok iszok-iszokból ez mind kitelne? gondolom a te körmöd is olyan mint a Pipié,mert ottis bolyler problem van
Köszi tezstvárem! Pályinkát iszok és sört pisálok!
hu öreg küdök pályinkát mert ide a sör nagyon keves
Feszegetéssel jött le. ma hidegen próbáltam finomkodni, de nem erőltettem inkább. na majd holnap nekifutok megint, tüzetrakok garázs közepén
Nincs olyan szerencsétek, hogy csak úgy eltünjek, az elmúlt napokban F.A.SZ. fronton hoztam 4 pontot .
Meg hát voltak események, a bojlerünk meg adta magát, és mivel digo trágya volt így nem javítható Közben wc csésze elrepedt, semmi rosszra nem kell gondolni . Az is csere, természetesen a tartállyal együtt.
És mintha nem lenne elég még a jóból csötörés formályában ott is jön a víz a falból, ahol nincs is csap. Ja az egész a mosógéppel kezdődőtt mert az is behalt, mitad Isten, az sem javítható annyiból mintha vennék egy újat, ígyhát, az is lőn.

Úgy hogy bánatomban csak iszok, csak iszok, csak iszok, csak iszok, csak iszok,
hunvótá barátom már nagyon hiányoltalak
Jó estét!
Te edem89 a farok idomot enyimén előszőr összeraktam és utána finom feszegetéssel bejátszottam a helyére. Csak óvatosan, és ne a hideg garázsban!
Olyan kecses a GPZ/X indexekkel De ez legyen a legnagyobb baja
Szépjóestét!

Valaki tudna tanácsot adni hogy érdemes finom próbálkozással felrakni a faridomot? japán ecce összerakta, én ecce lebombáztam róla, de most a friss fénnyel vigyázva nem megy fel a sehogy, biztos összement
Kawaszeki?!
39 Euróért van postával amit keresel!
A C-hez de gondolom jó az E-hez is!
280441569699
vagy http://cgi.ebay.de/KAWASAKI-ZX...
lehet gyakorol F.A.SZ.
uuu téleg , , ,. .
Az alábbi 3 hozzászólásban a vakarozó fejű szmájlik tök egymás alatt vannak
Ha most a monitorom szerencsegép lenne, dobálná kifelé a százasokat, mert bejött a három figura...
Tényleg Jimyt rég nem láttam én sem
Lehet lealjasította magát a pálinkájával...
Jimy eltűnt,mint szürke szamár a ködben!
Lehet disszidált.Kelet felé!
na ez biztos jimy barátunk hová tünt? kezdek aggódni hogy,beszögelte magát a babaházba
Az övének is ott lenne a helye,de a motorral együtt!
Bár még lehet a beton is kivetné magából azt a csúnya színű valamit!
pipi nekem is volt ilyen....bedobtam a betonba
végülis én nem bánom csak végig ott legyél velem Pipiszmileikszxxx fedőneven
Gyere pipi ,van szivlapatom!
Na robognom kell maszíroztatni magam, majd később benézek...