Pipi,ha ez kész lesz,akkor már nem kell bíbelődni a rendszám le és fel pattintásával! A ringen emléxem,mikor megérkeztél a hátizsákból került elő az a kis fémlemezdarab...
Na jó van srácok elég az ömlengésből ma fél négykor keltem, aszt kb. 10-ig havatlapátoltam, mert nem jöttetek
Úgyhogy elhagyom a HID-at.
- A Kapitány távozik Viiigyázzz!
Hála Istennek azóta már a legnagyobb egészségnek örvend
12 napig kapta az inekciót, meg az infúziót. Nem sok híjja volt. A közeli házaknál a környéken, 4-5 db macska hunyt el ugyanabban az időben. Mérgezés volt. Ez az egy maradt meg a doki szerint, bár nem biztos, hogy mindenki költött rájuk 54 ezret...
jön megy a unatkozik.elég kemény élete volt neki is gondolom elmesélte azt a napot,mostanra lenyugodott!monta ha beszélünk,üdv neked.peckából az soha nemfog kinőlni
Eksön lesz majd finomítva rajta, tavasszal, megy műanyagheggesztőhöz és igényessen, faszán beburkoltatom a hátúlját, hogy az elektromágnes ne látszon...
Egyébként meg mondasz valamit, (mert jár a szád ) a hátuljára tényleg teszek valami fóliát Fényképnél a kezem is azért volt ott, hogy ne legyen olvasható a rendszám...
De léptem!Csákó!
Szasztok!
Ez hamarabb is eszedbe juthatott volna!
Úgyhogy elhagyom a HID-at.
- A Kapitány távozik Viiigyázzz!
12 napig kapta az inekciót, meg az infúziót. Nem sok híjja volt. A közeli házaknál a környéken, 4-5 db macska hunyt el ugyanabban az időben. Mérgezés volt. Ez az egy maradt meg a doki szerint, bár nem biztos, hogy mindenki költött rájuk 54 ezret...
Egyébként meg mondasz valamit, (mert jár a szád ) a hátuljára tényleg teszek valami fóliát Fényképnél a kezem is azért volt ott, hogy ne legyen olvasható a rendszám...