Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá,az fölösleges,az a technika magasan felülmúlja a pilótát...
legközelebb a blokkot viszi a zsákban
csumi
Pipi,ha ez kész lesz,akkor már nem kell bíbelődni a rendszám le és fel pattintásával! A ringen emléxem,mikor megérkeztél a hátizsákból került elő az a kis fémlemezdarab...
Ez jó!
De léptem!Csákó!
jimy,holvagy?mindenki itthagy,GYERE
na Atis,elment a pipi,mosr beszéljünk a hüvelygombályáról
Én is kilépek!
Szasztok!
erőt egészséget és viszlát az uj topik kapitányának!UGYVAN!
Na végre!
Ez hamarabb is eszedbe juthatott volna!
én is támogattam az uj topikot ,de miből szedted ki a mágnest ,ne legyél már önző,és ne azt mondd,h a jobb zsebedből .
Na jó van srácok elég az ömlengésből ma fél négykor keltem, aszt kb. 10-ig havatlapátoltam, mert nem jöttetek
Úgyhogy elhagyom a HID-at.
- A Kapitány távozik Viiigyázzz!
olyankor nem számit hogy mennyi igazi állat barát vagy pipi ez 1 jó pont
Nekem legalábbis azt hazudta!
Asszem Eksün te is a gyengébb képességű topicba jelentkezz be legközelebb, remélem holnap kész...
De legalább gazdinak rendes vagy,ha már motorosnak ilyen aljas!
pipi tud biciglizni?
Hála Istennek azóta már a legnagyobb egészségnek örvend
12 napig kapta az inekciót, meg az infúziót. Nem sok híjja volt. A közeli házaknál a környéken, 4-5 db macska hunyt el ugyanabban az időben. Mérgezés volt. Ez az egy maradt meg a doki szerint, bár nem biztos, hogy mindenki költött rájuk 54 ezret...
ha megmondod,h miféle az elektromágnes akkor mondok egy jó maniküröst . .
jön megy a unatkozik.elég kemény élete volt neki is gondolom elmesélte azt a napot,mostanra lenyugodott!monta ha beszélünk,üdv neked.peckából az soha nemfog kinőlni
Eksön lesz majd finomítva rajta, tavasszal, megy műanyagheggesztőhöz és igényessen, faszán beburkoltatom a hátúlját, hogy az elektromágnes ne látszon...
Egyébként meg mondasz valamit, (mert jár a szád ) a hátuljára tényleg teszek valami fóliát Fényképnél a kezem is azért volt ott, hogy ne legyen olvasható a rendszám...
Móni kérdezi,hogy a macskeszod megmaradt végül?