Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meggyborom utolsó földi maradékait a Szilveszter emészti fel...
Három évre előre meg ne tervezz Csimbi, nem azt a világot éljük...
nem szeretek bele szólni a nagyok dolgába mert a végén még meg vertek , meggybor van még vagy felszívtad az összeset a púpodba jövőre csinálok földi eper bort csak egy baj van vele három év mire iható lesz és azt mi már nem biztos hogy megéljük
nincs sípom more,engem az eszemért fizetnek ,ki se mozdulok a gép elől a hidegre , .
Szeva Jimy, hát mostanság te sem f@sod a szót...
Bár lehet a sok becherovkátol, most épp mással beszélgetsz...
Mondjuk wc kagyló úrral...
Na Eksün. Nagyon nem löttem mellé...
Nem értettem ez a te Mókuskád miért poénkodik annyit azzal a síppal... Már értem azzal vetted le a lábáról és biztos szép emlékeket ébreszt benne...
Lehet beszerzek egyet én is...
Jó reggelt
Szeva Csimbikém csak azért példálóztam veled, kerék kalapáló, vonatot síppal , táblával indító barátunknak, mert olyan szószátyár vagy... Azt sejtettem, hogy olvasod a fórumot, de nagyon nem szúrsz közbe mondatokat... Utoljára ősz körül láttalak itt amikor a Basival bótoltad a fehér idomokat...
Na boldog ünnepeket és boldog új évet kívánok neked...
Na Bogyesz most mehetsz a régi "munkatársaidhoz" akik szarbahagytak... Elmondod a sztorit, megmondod neked a jogsi a maradék megélhetésed, adják oda amivel tartoznak, vagy énekelsz... Ennyi... Ja behazudhatsz egy kis vádalkut is...
Persze a jogsid ettől nem lesz meg de a pénzed igen...
Zsuzska míg levizsgázik legalább két hónap... Ha jogsi nélkül mégy, akkor rádszállnak... Ha megadják a pénzed abból elkaristolsz két hónapot, míg Zsuzska levizsgázik...
Ezt a mikrobuszosdit meg nem egészen értem, 3500 tonnáig b jogsi kell, amit elvesznek. Ha van C-d azzal teherautót vezethetsz
3,5 tonna felett. Az Ifa 5,5 tonnás, pluszban melót is tudsz vele vállalni de egy hosszú magas iveco turbo daily, vagy merci sprinter, vagyfiat ducato, vagy peugeot boxer és hasonlók amire gondolhatsz az mind b jogsis...
na pipi mostjövök az álitólagos sün cimbitől!hát nemsok jót mondott bünti60-70 papir naz ez a része nemis érdekelne mert ugyia megadják részletre hanem a jogsi 1 évbevonás és biróság!de visszaadják azonnal ha összedugjuk a fejünket 3man én a főnök meg azügyész és elpálinkázunk vidáman közben én meg megnyillok mint a rózsa!na ekkor feláltam és kijöttem!gondoljam át kiáltották iutánnam!na erre ment ki ez az egész játék! de megoldom levizsgáztatom az asszonyt,megkérvényezem a többi engedéjt és veszek 1 kisbúszt!enyi és bekaphatja az összes korupt köcsög sünike
na mivan má velem ja amúgy jó napot az uraknak meg alkohol bogaraknak meg így utólag bódog karácsonyt
he pipi te meg igyáá rendesen mert el patkolsz bameg
rosszabb ,mert vasutas .
ismered a ragozásokat :
hülye,hülyébb,leghülyébb----
postá
s,rendőr,vasutas .
de ezzel nem poénkodni .
Kezdek büszke lenni rád...
Egyébként mit dolgozol, hogy lehet inni munka közben...?
Csak nem rendőr vagy...
muszáj volt egy felessel kezdenem a napot mert aludtam 2órát,most meg már dolgozom . ,de lehet nézek még valami inni valót .
3.
reggelt mindenkinek
2-ik Folytasd az ivást Eksön + fél pont...
No.1 . .
vaccs dö tájm izit .
csimpokomon .áá nem kellesz te se a pokolba se a mennyországba.még itt fogsz szenvedni a földön legalább 40évig .ez a 100évnyi letöltendő magyar valóság .
Aszt ki szórakoztatna akkor téged itt meg a 12-es fórumon?
Tán Csimbimotó
lázas vagy ,nehogy bajod legyen,már aggódom érted ,de azért amig nem lesz 43 fok addig ne vegyél be semmit .
Sopron Örülök, ha az ágyból ki tudok kellni, reggel. Már kellően felment a lázam...
Szóval még csak nem is ellenkezett vóna, hanem síma a ziccer... Te meg sz@r részegen hazamégy motorral takaróé...
Balek! Mit gondoljak most rólad? Sírjak, vagy nevessek...
Joccakát!
Holnap Sopron,....valaki esetleg?
persze,csakhát ő sajnos azt se tudta hogy fiú-e vagy lány az elfogyasztott piamennyiség után
3-an vittük be a sátorba,mivel egyedül nem bírtam
aztán vigyázz,h mék macskát kapod el .