Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most nem is értem 1 össze sem vesztünk, 2 én világ életemben jó arc voltam...
Nekem volt 3 kilencesem, de én is a társaság miatt írok ide. Karácsony alkalmából "kibékültünk" Pipivel is. Igazából sokkal jobb arc, mint amilyennek mutatja magát.
MEGYEK TALPALOM A zűűd fát
rakok rá bordó ezüst fekete boát

kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Kellemes ünnepeket kawasakis bagázs!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok motoros és nem motorosoknak 1aránt és a F.A.SZ. csapatnak főleg,.... jövőre remélem mind együtt leszünk
Először is köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Akkor lehet csak ennyi gondja lesz, hideg... ahogy húzom neki kicsit akadozva megy, és ahogy írtátok olyan 6-7ezertől elkapja. 1-2ben csinálja, nagygázra. Megvárom a jóidőt, meg karbit leengedem, aztán majd csak megjavul Egyelőre nem szeretnék rá többet költeni. Na megyek is, befejezem, aztán rakok fel képeket
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Ha hűvösebbre fordul az idő,akkor az enyém is rángatózik bemelegedés alatt addig,amíg egyszer át nem forgatom egy bizonyos fordulatszám határon(~6 -7 ezer).Akkor ott be is torpan rendesen,aztán átugrik rajta,majd innentől kezdve megszűnik a jelenség.
De mondom,ezt csak a hűvös idő beálltával kezdi el csinálni!
Szóval ha csak ennyi van nálad is,akkor az nem hiszem,hogy műszaki probléma lenne.
Boldog Karácsonyt Ninják!
most esett le,h te sem 9essel jársz .igy kilógunk a sorból kicsit,de a jó társaság miatt vagyok itt .
szia miért lóg ki a sorból ? 2004es évjárat,B3as tipus,mire vagy kiváncsi?
Boldog Karácsonyt minden Kawasakisnak ,a jézuska hozzon nektek ingyen benzint,meg sok lóerőt .
A te motorod is kilóg a sorból rendesen. Ez már az újabb 12-es? Írhatnál róla tapasztalatokat.
Akkor engedd le a benzint, csak 4 csavar, és járasd meg rendesen (8000 rpm-n néhány kilóméteren át). Lehet, hogy csak a hideget nem szereti.
Bocsánat, összekevertelek. Te is küldhetsz 10-es idomokat

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kellemes karit mindenkinek!
Mindenkinek kellemest és boldogot!
No.2
reggelt
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
1.
ráment a rák a vetésre ,a gépem meg a kurva pda-m összevesztek nem tudom,h mi lesz ebből .