K7 1000 gixxerrel mentem már, hát nem gyenge... de ezeken a szar utakon túl könnyűek ezek az új gépek. Szerintem ha olyan mocit vennék, ami karcolja a 200 lót, akkor vmi nehéz gépet néznék. busa, zx12-14... majd, majd egyszer...
Én nem tudom a 9-el elég jókat megyek, persze a 10-est istenítik, ott elvileg nem lehet büntetés nélkül nyél gázt húzni hirtelen. Majd én akkor tudok erről nyilatkozni, ha Sedu 10-sét megrángattam rendessen, addig no Comment (remélem idadja)
A tizedes már nem lesz kevés!(ha össze áll amilyenre elképzeltem, semmilyen más gép nem kellene helyette) Nem mintha a 9-es az lett volna....,de azért néha hiányzott egy kis plusz!
Hát nemtom. Anno 3 éve fujattam hondámat, nemtom már milyen márkájú volt a festék, de a legjobb minőség, és asszem 2200 volt decije plusz a lakk talán 1800/ deci. egy 9esre rámegy legalább fél lityi szerintem. De az SV-m sima egykomponensüvel lett fújva, decije 450 forint. autókat is ilyennel fújnak, igaz fújás után eladtam egy hónapra rá, nemtudom azóta milyen a minősége... ha kevés a pénz, jó az is. Fújás gyakorlására kiváló festék
Jaaa, nem tudtam h összetört Azthittem csak eladtad. Hát igen, a 10es is lassan kevés lesz majd? vagy 180 ló felett már nem lehet megunni? Engem is mindenki hülyének néz, itt a 9es aztán már rövidebb áttétel kell rá, mert nincs elég adrenalin...
de már le van beszélve minden csak szét kell szedni
Azt tudom, a remér takaróid nem voltak meg,meg néhány idom feketébe sejlett...
ja ez a hétvége
szétakarom szedni,de ha holnap jó idő lesz csak kéne karikázni vele 1kört
Me én megint sapkát...
én is mindent eredetire festetek
örültek a barbiháznak?