Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek közül már egyik se szar....
Arra maxi rá gyújtasz...
Ha pézem lenne nem válogatnék a sok szar közű, zizi 1400 aszt jóvan...
ááááááá........ rágyúrok
K7 1000 gixxerrel mentem már, hát nem gyenge... de ezeken a szar utakon túl könnyűek ezek az új gépek. Szerintem ha olyan mocit vennék, ami karcolja a 200 lót, akkor vmi nehéz gépet néznék. busa, zx12-14... majd, majd egyszer...
igen igen.
de már le van beszélve minden csak szét kell szedni
Remélem nem áll fel a cerka...
mi a híjja még?
Azt tudom, a remér takaróid nem voltak meg,meg néhány idom feketébe sejlett...
mi a gyerekektől szilvásváradon 1 hétvégét
ja ez a hétvége
tavaszra igy fog kinézni
szétakarom szedni,de ha holnap jó idő lesz csak kéne karikázni vele 1kört
Ti mit kaptatok jézuskátol?
Me én megint sapkát...
Egy motor így néz ki ugy Canáry...
Én nem tudom a 9-el elég jókat megyek, persze a 10-est istenítik, ott elvileg nem lehet büntetés nélkül nyél gázt húzni hirtelen. Majd én akkor tudok erről nyilatkozni, ha Sedu 10-sét megrángattam rendessen, addig no Comment (remélem idadja)
bizony bizony.
én is mindent eredetire festetek
Én ezen nem spórolok, na nem mintha kulák lennék, de legyen a festés olyan amilyennek én gondolom...
Valakinek nincs eladó jobb első lábtartókonzolja? Az még sérült a gépemen...
nem hülyeség az áttételezés ,nekem is lelesz hamarosan ,mert 5be megy 300at gyorsulni meg nem bír .
mizu?
örültek a barbiháznak?
Azé mondom. Na majd ha nagy leszek, nekem is lesz egy 10esem
A tizedes már nem lesz kevés!(ha össze áll amilyenre elképzeltem, semmilyen más gép nem kellene helyette) Nem mintha a 9-es az lett volna....,de azért néha hiányzott egy kis plusz!
666os oldalon tart a fórum
Hát nemtom. Anno 3 éve fujattam hondámat, nemtom már milyen márkájú volt a festék, de a legjobb minőség, és asszem 2200 volt decije plusz a lakk talán 1800/ deci. egy 9esre rámegy legalább fél lityi szerintem. De az SV-m sima egykomponensüvel lett fújva, decije 450 forint. autókat is ilyennel fújnak, igaz fújás után eladtam egy hónapra rá, nemtudom azóta milyen a minősége... ha kevés a pénz, jó az is. Fújás gyakorlására kiváló festék
Jaaa, nem tudtam h összetört Azthittem csak eladtad. Hát igen, a 10es is lassan kevés lesz majd? vagy 180 ló felett már nem lehet megunni? Engem is mindenki hülyének néz, itt a 9es aztán már rövidebb áttétel kell rá, mert nincs elég adrenalin...
A zöld alá fehéret kell fújni,hogy olyan legyen amilyennek annak lennie kell.