Nemtom Én pont a kellős közepén lakom
Fazi tudod a te bajod mi? Hogy te billentyűzetet is csak tv-ben láttál mert gépelni aszt nem tudsz...
Ha az előző poénomat nem értetted kicsit sem csodálkozok, a te számodra is készül az új topic
De ha az előző hosszászólásoddal összeolvasod az enyémet és szó szerint érted amit írtál nem képletesen akkor talán neked is leesik
Bár gondolom jó magasról, mondjuk olyan műhold magasságárol...
Aszt Fazi szerinted, hogy mennek fel a műholdra és engem, hogy visznek oda fel
Ne dőlj be minden kacsának
Ha nem lennél ilyen naív, most két indexes tükörrel kevesebb lomod volna amitől meg kell szabadulni...
Szerintem megoldható. Mondjuk ha ebben az árban adod vele a motort is akkor máris indulok Ezt a 19 kilós dögöt nagyobb feladat volt becsomagolni kartondobozba.
Nem vagod?
Miert nem jarsz operaba?
Fazi tudod a te bajod mi? Hogy te billentyűzetet is csak tv-ben láttál mert gépelni aszt nem tudsz...
Ha az előző poénomat nem értetted kicsit sem csodálkozok, a te számodra is készül az új topic
De ha az előző hosszászólásoddal összeolvasod az enyémet és szó szerint érted amit írtál nem képletesen akkor talán neked is leesik
Bár gondolom jó magasról, mondjuk olyan műhold magasságárol...
AZ hogy a picsaba mukodhet?
Nemertem
regenb a lezert a csillagok haborujaban lattad es nem tudtad mi a fasz az
De semmi baj
Az a bajod nagyon keletre lax
Ne dőlj be minden kacsának
Ha nem lennél ilyen naív, most két indexes tükörrel kevesebb lomod volna amitől meg kell szabadulni...