Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2500 elég drága (Standox ár) decinként. Igaz 3 deci elég az egész motorra. Viszont ott ahol én kevertetek van különbség 2 metál festék ár között. Nem mindegy mekkora és mennyi szemcse megy bele. A kawáknál még szoktak aláfújó festéket is ajánlani.
Szerintem 98-tól (2000-től biztosan) van benzinpumpa a kilencesekben
Egy idő után minden "kevés"! Nem mintha akár 100 lóerő nem bőven elég lenne utcára, (néha még sok is)! Amúgy a kilences is kiba..ott jó volt (ha nem töröm össze még mindig az lenne)! Sok papíron erősebb motort lealázott!
Látom Neked se elég az alap 170-180 paci Én ugyanilyen böszme sokatakaró vagyok
Jaja, elég brutálul megy a tizes, és még most kerül rá egy full rendszer. Alig várom, h megűzzem!
Nem emlékszem pontosan, de talán még nem. A gyárival is 4,5-5 ezertől gázra feljött.
Remélem is, várom mint a tavaszt Biztos jobban szedi a 10es a lábait, mint a 9es. Amúgy mikor a videók készültek, 15 fogas első lánckereked volt? Igen könnyen szedi az elejét.
Itt figyel a polcon a 15ös nekem is
Köszi!Tavasszal jönnek az újak!
Ha keverteted festővel tökmindegy milyen színt kevertetsz, ugyanannyi az ár. A lechleres stb jobb minőségű festékeknek asszem 2-2500 forint körül jön ki decije. Enyém nemtom mennyi volt, munkára fizettem az összeget, adták az anyagot. Enyém Rolls Royce Black-purple R19 szín
Köszi! Tiétek is szép, videóidat sokszor megnézem, jobb mint a GR
No elkészült a babaház, megyek be csempészem a fa alá.

Boldog Karácsonyt!
Szép!
Majd tavasszal lesz még egy hasonló csak kurva drága a kawa zöld
Én tudok egyet!
Szerintem ennél szebb nem lehet egy Kawa
ja igazad van de azért 9363 ne hagyd ki, inkább mond úgy mindenkinek akinek motorja van...
Boldog ünnepeket minden motorosnak
Az az igazság, képen nekem is jobban tetszett Majd lesznek rá matricák, vannak monstereseim, csak fekete alapon vannak, majd felpróbálom őket. Lopakodó motor lett, ez van
Szép-szép,de nekem ez így túl fekete!
Kb 5 perce raktam össze a motort. most nem döntöm szét egyelőre megint, majd ha lesz türelmem hozzá
Kibacott tükröt fényezők kitörték. Csináltattam másikat, rakom bele, hát nem eltörött megint? Lassan tükör árán újat vehettem volna
Íme mostani kép bukógomba meg kormánysúly nélkül, nagyjából tisztán A ,,bordóság nem látszik, majd nappal legközelebb"
16590 hsz.
"Ha hűvösebbre fordul az idő,akkor az enyém is rángatózik bemelegedés alatt addig,"
Ja és boldog kellemes karácsonyt kívánok nektek az összes fórumos társamnak és mindannak aki még olvassa ezt a fórumot...
9363 meg ne hallgas, hogy neki hidegben akadozik! Mert ő nyáron is örül ha egyáltalán elindul neki...
Egybként egy 80 fokos üzemmeleg motornál nem befolyásol a külső hőmérséklet. max jobban megy a gép a sűrűbb(ezáltal több) levegő miatt, de ettől nem akadozhat...
Edámi etöprengtem egy picikét a problémádon.
Sza nekem sanszos az, hogy, dugulásod van
Nekem van egy benzin előszűrőm, ha okos voltál neked is van
Nos ha az eltömődött, akkor csak nagy fordulaton megy át rajta a benga, amikor nagy a szívóhatás... kisebb fordulaton akadozhat az üzemanyagellátás, ott van a tank környékén figyeld meg, de ha nem az valahol máshol tomődött el a rendszer esetleg (fúvókák)