Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.
jöhetnek a fotok
anyósnak rendezek olcsó pólót mond neki
arivagy 9363 nem akarok senkit megbántani főkeg a gazdályát nem, de nekem nem kell ilyen fostalicska enyit nézel ki belőlem Atis? majd lesz kess lesz jó motor
Ez egy szép motor!
Ennyiért ajándék.
Még a végén én fogom megvenni!
Azt nem tudom minek ,de tetszik.
Szép estét a zuraknak! . mi a pontos neve ennek a elektromágneses horizontális tolórúdnak? . .Mert nem találok sehol ilyet .
ha tudnám a nevét könnyebben találnék,vagy ha tudja valaki,h hol lehet ilyesmit szerezni az ne tartsa magában tovább . . .
Bogyó anyós nagyon konzervatív, nem vesz márkás pólót, csak az olcsó kell neki.
Kawaszeki!
Amit te néztél idomot azt 18 ért postázza az ember! Válaszolt a Mail-re! Így 38-ban áll meg!(EUR)

http://rover.ebay.com/rover/0/...
Na, fenn a faridom is. Elvileg holnap egyben lesz a moci menetre készen. akkor jönnek a képek
Mi az A Yeti Race?
Nem tudjátok februárban lesz Yeti Race? Valamelyik elvetemült nem akar jönni velem?
És a zárhoz futó bovdenre vigyázz,nehogy beszorítsd,mert különben veheted le újból,mert nem fog nyitni!(én úgy jártam! )
Ja,és tényleg ne hidegen próbáld a megdermedt műanyagot,mert akkor jó esélyed van a repedésre,törésre!
Hy!
Először a jobb oldalát fordítsd rá,aztán billentsd rá a bal oldalát!
Ne félj tőle,simán felmegy,de ne egyedül csináld!
reggelt
Hol van az még ember? Majd a napján türelem
Úgy remegsz, mint az alkoholista, aki elől eldugták az italszekrény kulcsát...
sikerült felkelni ,látom tisztán látod a szabályokat .
Kellemes Karácsonyi ünnepeket Kívánok nektek,és családotoknak! .
3-dik, ha jó számolom
Sajna de ez van az új szabályok szerint Ma Eksön az első
03óra 30 perc előtt, nincs érvényes bejelentkezés, mert addig feltételezhetően le sem fekütt a delikvens...
A sorszámok a koránkelésről szólnak nem a későnfekvésről, ez van...
3 dikk. .na pipi ..
2.