Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóccakát!
Uhh coyot, észt sajnos én sem tudok adni az nekem is kevés van... Ha melettem motorosbulin sátorban, fázik egy lengénöltözött leányzó...
Na hidd el én másképp melegítem...
Végre egy igazi motoros!
volt egyszer egy piás alakításom az FZR 1000-el,mondjuk nem dicsőség,hál istennek egybe maradtam
Orosháza-Szentes éjjel:10 perc.Ha valaki járt már erre,tudja hogy milyen kanyargós az út.
Motoros bulin fázott a leányzó a sátorban,én meg "hazaugrottam" takaróért
Többet se csinálok ilyet
Ja,kb az említett alkoholmennyiség után.
Már nem nevel!
Önfejlesztő prototipus vagyok
már 7,de nem kivánok versenybe szállni senkivel,max motorral .
amugy a többit nem mondom,h mi volt mer elvisznek a sünök .
Na látod Eksön, Coyote bátya lazán überel, mondjuk őt neveli az LFP...
ÁÁÁ nekem nem kell feltétlenűl jóképűnek lennem, bár, hogy épp az vagyok azért nem hátrány... Az olyan hátrányos külalakúak is mint te meg tudják csinálni ezt a mutatványt. A fiatal bigék buknak az ilyesmire... Motorral csábítasz, nincs nehéz dolgod...
1 óra alatt 6 sör... alakul alakul
Erre már megkaphatod a gyenge képességű, de igyekvő minősítést...
Én most jöttem haza!
1 óra alatt 6 sör? Lófaszt!............8-at ittam+2 wiskys cóla.....jajj mamám
de a maszk rajtad van mindeközben ,h oda mernek menni hozzád , . . .hoppá 1óra alatt 6sör .
Elmondom, hogy a motor mire való: legalább is én erre használom...
Kitolom a garázsból, megvárom, mig az utca és a szomszéd utca kölykei összesereglenek, megvárom míg kiámuldozzák magukat, hogy 300-ig van írva az óra. Majd képtelen, de izgalmas, színes történeteket adok elő a 300 feletti száguldásról, (ezekből a sztorikból kifogyhatatlan vagyok) a hatás kedvéért beindítom a jószágot. Ezért van kiherélve a dob, mert aszt hiszik ami hangos, az gyors is. Majd a matiné végén, nyomatékossan felhívom a kis nyamvadtak figyelmét, hogy a nővérüknek meséljék el mit láttak halottak, majd jelőljenek meg az iwiw-en, mywip-on, hi5-on
Onnantól kezdve meg begyűjtöm a jutalmam...
Persze a részletekbe már nem avatnálak be benneteket, mert igy is túl sokat elmondtam...
Me ti motoroztok is Anyám mi hülyék... Drága is, hangos is, meg veszélyes másokra... Jobban jártok ha szerelgettek inkább, ha adott az anyag akkor olcsóbb is, meg tovább is tart, főleg ha nem értesz hozzá...
na veled is csak eggyel többen vagyunk ,te föld terhe hát azt hiszed,h én is csak virtuálisan motorozok mint te ,én azé vettem,h menjen ,nem azért,h legyen mit szerelni .havonta megyek annyit mint te évente .
Ne ostorozd magad Eksön A te motorodba épp olyan felesleges lett volna az üzemanyag, mint a macskádnak a kaja százezrekért...
Lehet,hogy drágább lett volna,viszont hatásosabb és kevesebb a mellékhatása is!
infuziót macskának ,kevés sört adtál neki kiskorában .nem elég edzett a szervezete .bár az én macskám 9év alatt meg már bekajált százezreket ,inkább eltankoltam volna .
O.K.,hogy nem lenne benne a fékfolyadék tartálya a képben,de hát ki az a hűűűlye,aki egy teknősre kamerát akar szerelni?!?
Tudod én már nem kapcsolgatom a világítást,mert megteszi ezt maga,ezért a csinos kis designos kapcsoló jobb oldalon!
A kuplung meg azért lett újra bovdenes,hogy 20 évente 2 forintból cserélhető legyen,valamint hogy ne fossa el magát úton-útfélen!
9363 a pályinka drágább lett vóna...
Eksün! cserébe a doki küldött ünnepekre egy képeslapot és üzente, hogy be tudta fejezni a házán a 3-ik szintet is...
Ja meg kérdezte, ha bármi probléma van szívessen jön még egy kéthetes infúzió kurára a macskához...
többet is mint kéne .
Na,hát tudsz te mindent!
Most, hogy nézegetem a motorod műszerfalát, kiderül, hogy a sok felesleges kisérletre elpocsékolt pénzt, Kawasaki San-ék hol próbálták visszanyerni... A kormánykapcsolók elvéznültak igen randák lettek, kb. úgy néz ki mint valami játékmotoron... Persze a képből, látszik, hogy a tank alakján is csúfítottak, bár ez nem a költségcsökkentés, inkább a szépérzés teljes hiányának a számlájára írható... Azt is megértem, hogy a kuplungon sporoltak, így az olajos kuplung helyett sima mechanikus kuplung lett rajta, mint minden szoci motoron, így mondjuk tuti a balos tartály megspórolása, ez oké, de hogy a féktartályt miért kellett etz-dizájnosra csinálniuk ezt nem bírom épésszel felfogni... A B típuson gyönyörűen a kormányhoz idomuló formatervezett tartály található, ami nem is akadályozza meg az onboard felvételek készítését...
meg az 54ezres macska , .
Ma is csak úgy,3600-ért vett gyógyszert!
Nála a pénz amúgy sem számít!
29 mi lej? ne japánból rendelt he ,basi csinál neked kölönbet .