Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á,nem vamzer a srác,majd azt mondja az elfekvőben a dokinak,hogy részegen biciklizett!
Ez hihető lesz,mert az,hogy alkoholista,az látszik a fejrészén,többet meg úgysem néz ki belőle senki a bicajozásnál!
értem pipi.köszi hogy szóltál
Látod Bogyesz meg kell ezt gondolni
Normális ember csak azon a végén érzi jól magát,amelyik hozzánőtt!
Pipi.Milyen fej?! Fúj!

Süllőzik még a Peti gyerek ilyen hidegbe is?
Vettem az üdvözlést!
bár ha belegondolok,ha lud,legyen kövér legyen lincselés csak az a baj hogy ugyan annyit kapunk,mint 1 rendes emberért
kell az a topik .a rendszámmozgató mechanikád alig feltünő ,a rendszám hátulját meg takard le,mert leolvasható .de csak ha elfogadsz épitő jellegü kritikát egy antialkoholistától. . .
9363 azthittem már megszoktad mejik végén állsz csak vicceltem azt soha nemlehet megszokni én most el vegetálok majd február 2-án kell eldöntenem meik végére állok pipit meg nem bántom,bántja azt a sors azzal a fej szerkezettel amugy Peti barátod üdvözletét küldi!
Te még meg leszel lincselve,az az érzésem!
Úgy fog bevonulni az eset a köztudatba,hogy:
" A nagykőrösi lincselés!"
Elmondom Készül topic a gyenge képességüeknek írtam a modinak neked is ott a helyed, csak ezt akartam mondani
na jóestét az uraknak!egész nap büvöltem a 4kereküt a pipi módcerel hát jött a dzsuva bóséggel a hütőből!a lényeg 19h körül ledőltem 1 kicsit,hát kivel álmottam,pipivel.szerencsére nem láttam az arcát mert telón hivott és közölte hogy már 200ba vagyok neki hogy hiovogat....de nemtudtam meg minek...megszakatt...riattan keltem!milesz ebből pipi?
Ha kell az idom a Tied. Kawaszeki nem jelentkezik.
Megtörtént Remélem lépni fognak
Szerintem te kérd az említett topic létrehozását a moditól,mert általad kérve lenne ennek a létjogosultsága a leghitelesebb!
Az többnyire csak lakott területen van,ott nincs elég nyílt pálya ahhoz,hogy esélyed legyen átlépni!
Igazi túragép! Beépített étkezőasztallal!
Mit csinálsz belóle ? Zsúrkocsit a helyi őrsre?
és a 30 tábla?
Aszthittem a lentebbi fotók és kommentjeim nyílvánvalóvá teszik a szerepüket, ezekszerint tévedtem kellene nyitni topicot gyengébb képességüek számára is...
Tee Pipi mi ez a kókányolás? Funkció?Mit kapcsolsz vele?Az oldalsó támasztó kerekeket?
Már csak azt nem értem,hogy minek ez a valami erre a garázsmotorra!
De ha véletlenül ki is viszed az útra,mivel te sík vidéken laksz,nincs akkora lejtő felétek,hogy képes legyél vele 50 km/h fölé gyorsulni.
Az meg még szabályos!
A háromlábú kapcsolók felfogatásáról még nincs konkrét elképzelésem egyenlőre szigszalaggal ideiglenessen felkókányoltam őket, de,
Várom építőjellegű ötleteiteket...
Felmászott a mocira a lézer és trafipax blokkoló és kíváncsi szem blokkoló
Na kész lett a mű Még azért vannak hiányosságok. Szóval a strobilámpa központi része az üllés alatt kapott helyet, maga az izzó, a parkír foncsorába került...
Rakhattam volna a kék fóliával is de az már pofátlanság lett volna mi Bekuláztatok volna amikor utól érlek benneteket asztán villogok, mint egy rendőr motor
Te 9363 mindíg teleszemeteled a fórumot azzal a moslékződ akármive. Fogadjunk, megint raktál fel képet, nekem csak egy kisnégyzet jelenik meg benne egy piros x
Amint lesz egy száraz csík az aszfalton,már tépem is a száját!