Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,nekem is az szúrt szemet egyből.
Jövőhéten lehet menni motorozni,jön az enyhülés!
Igen,tényleg jó az ötlet,lehet megcsináltatom,mert nekem tetszik úgy nagyon!
Ez a pocsék ződ a legszebb motor szín!
Nem-nem,ezek tavalyiak,csak alkalmazkodtam a mostani körülményekhez,azért tettem ezeket a havas képeket!
Ezen még undertail nélkül van!
Marad a moci sedu!
Valoszinu kinezek nemetbe melozni
Szegyeld magad sedu!
A ZOOOD AZ ZOOOD!
NINCS MESE!
A hegesztés remélem 1 héten belül készen lesz, akkor majd viszem neki az én dolgaimat. Ahogy eldöntöd a színét már locsolom is rá.
Igazad van az újabbakat tényleg nem kell szerelni. Amióta nekem is ződ van kezd megtetszeni ez a pocsék szín.
Mar lakkozod?
Att menttem a haverhoz havat takaritani
Este néz a srác neten motort nekem, holnap fel is hívjuk a kutya evőket.
muszaj neki
Erzed Te is, az elso kepen milyen jol mutatna a feher teteju elso sarvedo....
HO van?
Le van baszva
Szép a géped .
9363 ne csalj,ezek nem mostani képek szerintem
Ad majd neked a Bogyesz,meg én is!A "motorodat" meg ledaráljuk szerves hulladéknak(sz@rból-sz@rt ),ha egyszer találkozunk!
Mondjuk egyet nem értek.
A saját motoros képeidet kivel rakattad fel ide?!?
Te most megint raktál fel képeket a motorodról?
Csak azért kérdezem mert nálam nem jelenik meg a képernyőn Bekapcsoltam a szűrő funkciót (ez a motorok külalakját vizsgálja ) és van egy szint, ami alatt már nem jelenít meg képet. Elég alacsonyra állítottam a küszöböt, pl. a Bogyesz volt gixere simán betöltődik...
Én ehhez a gyönyörűséghez csak akkor használok kulcsot,ha kinyitom vele a tanksapkát,aztán pedig beindítom,merthogy én ezt motorozásra használom,nem pedig időtöltésre a GARÁZSBAN!
Eredj havat lapátolni te félkegyelmű,aztán meg rakjad össze azt a csúnyaságot,mert látom megint szétkaptad,mint bolond a biciklijét!
Gránátot dobott rá az asszony(mondjuk meg tudnám érteni,ha így próbálna megszabadulni attól az ízléstelen valamitől a garázsban!),vagy mi lett már megint vele?!?
Vagy az csak valami Legó motor?
Tévedésbe vagy barátom...
Te tényleg nem érted Bogyesz?!?
Én azért kellenék az olasz útra,hogy aki itthon hozzászokott ahhoz,hogy a fasznak mindig a rossz oldalán van,az kint se szenvedjen hiányt a hobbijából!
És szerintem itt zárjuk is le a témát!
Minek ,ugy is esik