Jézus ereje... A ram-air takarót faragtad szét ember...
Az én típusomhoz is 29 péz darabja...
Én a gyárit nem alakítom át Az én motoromon minden gyári(jó a kipuf nembiztos ) ami meg nem az az minden visszatehető, mintha mi sem történt volna... Ha akarom vizsgára viszarendszámozom az eredeti tartóval, ha akarom a strobiizzót kikapom és helyette visszarakom a parkírizzót, aminek a foglalata leszigetelve ott nyugszik, nyugdijba küldve a plexi alatt, ha akarom a kapcsolókat leszerelem, mintha soha nem is lettek volna ott... mindezt max fél óra alatt... Na persze ezeket most szereltem fel, úgyhogy nem akarom...
Én az előző kilencesemre tettem egy kapcsolót anno,amivel el tudtam indítani bármikor a hűtőventillátort.
Azt oda tettem arra a takaró lemezre,amit a kuplungkar alatt látsz,ami a ram-air csövet fedi el.
Csak az a másikon fekete színű volt(gyárilag ezen is!),és egy szép zöld üveg billenő kapcsolót kapott.Viszont ha feketét tettem volna oda,akkor teljesen észrevehetetlen lett volna,nem úgy mint ezek itt!
Ezen egyszer volt rozsda nálam, amikor két hétig nem használtam, de előtte mostam meg...
figyeld a hátsó féktárcsát...
Gondolom ez nagy bűn, majd vezeklek...
Sedu az én motoromon egy fikarcnyi rozsda sincs, max a fényképnél úgy tört meg a fény rajta. Persze nem hibáztatlak, mert mondtad, hogy te is beteg vagy, az agyláz beszélhet belőlled...
Na megyek csinálok egy tojásrántottát magamnak, az este melegít a takaró alatt gáz formájában...
Ja nem hozzátok gondoltam Fazi Azt bármikor összehozhatjuk később...
Szilveszterre közvetlen vízparti nyaralót vettünk ki...
Bár asszony majd csak ott tudja meg, horgászcuccot haver hoz...
Én megyek, csak jó lenne már kikeveredni ebből a betegségből... Doki nem volt, az aszisztens kérdezgetett, hogy mi a bajom. Volt nála egy csomó doki által előre aláírt recept. Felírt vagy 3 féle orvosságot 3600-ért...
Ha legközelebb aszisztens se lesz, majd a takarítónő tölt ki receptet lehet... Hajrá magyar egészségügy én így szeretlek...
Gyomaendrődön vettün ki nyaralót, ha ilyen marad az idő szilveszterre még pontyozni is fogok...
Az mi?!
Semmi!