Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jöhetsz hozzám, összerakhatod az enyémet
Csak, most elfogyott a meló a motoron, szabadidő meg még van 4-éig. Nembaj, lehet holnap nekiállok szétszedem az egészet, majd elkezdem összerakni...
Annyira nagyon-nagyon szakember vagyok
hogy a Kawasaki gyárban nem mondanák meg, hogy azt a két kapcsolót nem ők rakták oda...
Na más: Hát mindenkinek köszönöm, hogy egymást eltiporva próbáltatok meg segíten a kapcsolóim felfogatásával kapcsolatban, mikor kértem, az építő jellegű ötleteiteket.
A több tucat remek ötlet közűl nem győztem válogatni...
De piszok szerencse, hogy borzalmassan kreatív, ügyes és hozzáértő vagyok így beépítésre kerültek a kapcsolóim, teljes szakisan...
Csak van haverja aki elintezi
Az a tiszta melo
Mondanom sem kell Bogyó, hogy mit csinálj Sanyival, Bélával vagy mind a kettővel beszéld le, hogy ti pont együtt voltatok, mikor azt a tagot félholtra verte "valaki" Egy a lényeg ne lehessen bizonyítaniuk semmit. Ill. rá utaló nyom ne legyen rajtad...
Tomdd a majmot Jimy
Engem is elagyaltak parszor a fasszopok!
Persze hogy meg voltam bilincselve.
Olyankor kokemenyek
Hát képekkel várni kell mert iPhone nem akarja a képek
feltöltését a forumra.
Épp sörözünk, a töltöttkáposztát nem ismerik.
De a faszénen sült csülök fantasztikus.
nevitázzatok!1kis utánalyárás,rafináltkodás,ismeretség és meglett a drága!nem az én barátaim sem ismerőseimből való 1 patkány csillagvadász civilsün akinek nemteccet hogy ecseteltem neki hogy nagybátorság kell ahoz hogy 8-an összeverjenek 1 megbilincselt embert,mellesleg részegebb volt mint én persze kocsival!hopp!hol az igazság magyarország ez vagy!tele korrupt patkánnyal
Reszvetem bogyo
Na végre!
Uhh ezt most én nem értem...
Na mindegy megyek feldobom a kapcsolódobozokat a motorra...
Mert nem gondolom,hogy a körülöttem lévő emberek mind hazugok lennének,ennyi ember pedig egyformán nem tévedhet!
Így hát elhiszem nektek,s néha már én is így nyilatkozok,de csak azért,hogy meg ne bántsak oly SOK embert!
Na?
két hozzá szólással ezelőtt írtad !

Okos vagyok nagyon,de gondolatot MÉG ÉN SEM olvasok!

Akkor meg hazug vagy...
Majd azoknak is nyittatok egy fórumot...
Én nem tartom magam okosnak,csak másoktól(mint pl.TE) mindig ezt hallom!
Ha még gondolatot sem olvasol, hogy tarthatod magad okosnak.
Nincs lebőgés a BEJELENTŐNEK!
Csak ezt a szót felejtetted el odaírni,hogy egyértelművé tedd a mondatodat Kispajtás!
Okos vagyok nagyon,de gondolatot MÉG ÉN SEM olvasok!
Mivel jelen esetnél a lebőgés szót elsősorban az ittas sofőrre vonatkoztattam(mert ez volt a téma!),így számomra ez a mondat értelmezhetetlen volt!
De majd abban a bizonyos topicban szorítok neked is egy helyet,mert képességeid alapján simán beférsz!
Nem akarok írígynek látszani Jimy, de ha én prágában járnék, akkor mindenféleképpen megkostólnám a méltán híres prágai töltöttkáposztájukat...
Csak meg kellett volna a hülyék fórumát már nyittatnom, igérem kikönyörgök egy ilyet. NA elmondom, úgy mintha hülyének mondanám, talán így megérted: Szóval. Ha én felhívom a rendőrséget mint pipifax, itt-ott lakok igazolvány szám stb. és mondom, hogy a 9363 italozást folytat a "Szebb jövő és Szebb motor kell" nevű büfé-falatozó kiszolgáló egységben, de én azt, hogy te épp akkor italozó életmódot folytatsz, csak önnan feltételezem, mert a moslékződ motorodat láttam a kocsma előtt, akkor nekem nagy lebőgés az, ha induláskor lekapcsolnak, aszt nincs benned egy korty sem, sőt még égő-készlet is van nálad.
DE HA névtelenül teszem mindezt, és úgy kapnak el józanúl, nincs miért égnem mert nem tudják, hogy ki vagyok.
COMPRENDE...?
Tudtok élni!
Hajrá!
Jó napot az uraknak, és nektek is!
Prágában vedeljük a becherovkát, és a sört. Pontokat gyűjtök....
Frankó a sült kolbász, és a sült csülök.
Tegnap érkeztünk. Késöbb lesznek képek.
F.A.SZ.
Nekem volt már igaz legalább 8-10 éve, hogy a kocsma előtt állt az autóm, voltunk is vele 4-en. Bátran mertem ott állni, mert nem ittam, a haverok is csak egy-egy sört nyammogtak el billiárd közben... Szóval jövünk ki, este valamikor, ahogy elindulunk a "nyomorultak" (szekiféle ) rögtön villogóval előttünk termettek. Hát hiába dörzsölték a kezüket, mert velem rossz lóra tettek... Az volt az érdekes, hogy már néhány éve szolgálatban volt a LION és mégis az üveges törős végű szondát fújogattaták velem. Lehet Zsb-zni akartak? Mindenesetre igen rosszúl esett a szervnek, hogy nem mutat a szonda semmit. Földhözvágta, majd jó utat kívánt. Ja semmilyen papírra nem volt kíváncsi. Gondolom arra csak akkor lett volna az, ha van szesz a vérembe...
"ha mondjuk névtelen a bejelentés akkor tök mindegy, hogy iszik vagy csak bent van az illető nincs lebőgés..."
Na ezt nem értem!
Annyiban nem értek veled egyet 9363, ha mondjuk névtelen a bejelentés akkor tök mindegy, hogy iszik vagy csak bent van az illető nincs lebőgés...
Vannak azért olyan"ismert" emberek nálunk is akiknek az autójuk ha a kocsma előtt van az 99 %-ban nem egy szódavízre ugrott be... Ezért nálunk a rutinosabbjai nem is állnak kocsma előtt és vagy feleség, fater vagy más nem ismerős autóval vannak.
Arra szerettem volna utalni, hogy nem feltétlenűl kellett a kocsmába lenni a bejelentőnek.
A másik meg az, hogyha rendőr lennék (persze annak születtem én is csak továbbtanultam ) És az üti beszólna rádión, hogy valaki betelefonált, hogy ez és ez a kocsma előtti autó tulaja italozik, ha vezet csípjétek meg, tudod mit nagyon sz@rnék bele. Majd ha én ittast akarnék fogni megfognám bejelentés nélkül is azt nem nehéz találni, csak türelmessen ki kell várni. Az esti szolgálat töbnyire a kedvezményes pizzája elfogyasztása után vagy alszik benn az őrsön valami féreeső zugban, ha kizavarják őket járörözni, akkor meg valami félreeső kisuccában kummantják át az éjszakát szolgálatváltásig...