Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! Szexuális életet éltem. Az asszony baszogat, hogy menjek havat lapátolni.
Mindenki havat lapatol?
johetsz hozzan is lapatolni pipi!
Szinte gyonyoru ahogy ellapatoltad a havat!
Sorry!
3.
Meg a tenapi volt ki irva
N0.1
Jo reggelt itt a tej ,ebregyetek fel!
Mától így nyomom...
Kellene a mocira is egy lánc...
Hát nem nagyon tolongtatok nálam...
A fene essen bele abba aki kiszivárogtatta, hogy a Jimy hozza a pálinkát... Így nem csodálozok annyira a jelentkezői létszámon...
Jó reggelt!

2
1.
Na remélem 5 perc múlva itt van az eleje azoknak az emberkéknek, akik jönnek a házamkörül havathányni... A lapátok be vannak élesítve... Pálinka is...
No jó estét! Hólapááátoláás az meg mi. Újság papírt leterítesz a járdára, rá esik a hó, megy gyújtod a papírt, és ahogy ég úgy olvad el a hó.
az asszony dógoooozik,te meg pálinkázol?nahát
én tudok 1 önkéntest aki a rakteret sepregette
Persze előbb lapátot, a pálinkát meg a teljesítmény függvényében...
Na nyugovóra térek, mert hajnalban kelek havatlapátolni hogy az asszony el tudjon menni dógozni Ha van aki el akar ugrani segíteni ne fogja vissza magát. Lapátot, pálinkát adok...
220 ? Na ne hülyéskedj a bótba is annyi
Lehet kimegyünk seduval taljániába, van egy ismerőse, aki horgásztúrákat szervez, azt akarom megnézni, mert ha jó nyárára kimennék egy hétre.
9363 meg azért kell, mert férfiaknak fog szexuális szolgáltatást nyújtani, amiért mi szedjük a pénzt Seduval, cserébe neki nem kell lékről horgászni...
akko én seprek ottane
220 de miez a bicnices,csajozós,9363 eladós,horgászós,ivós móka?
fekete? Az nem te vagy?
aszittem valami fekete munkás bocsi
Inkább Sedunak szállítsá lé 10 kanna gázolajat 200-ba...
Te fac az én lönnék...
pipi a rabszolgatartást a törvény bünteti remélem fizecc annak a szegény szerencsétlennek aki a rakteret sepregeti
Szeva! Mi a helyzet? Mit szólsz a "cucchoz"?
Ja na mondjuk egyszer elbasztam vele egy őzet cece környékén 100rugó bánta...
Természetessen 9363 kivisszük, hogy keresse nekünk a kesst
De megkötözzük és a száját bekötjük, mert nem akarom egész úton a motorjáról való áradozást hallgatni...
Ez nyolc literből soha nem jött, ki egyszer debrecentől mértem, üressen, 100 km/h-val 9,2 volt a legjobb eredmény. De mivel te értesz hozzá, majd belövöd nekem. Egyébként a d4d tudnak, 7-8 között... Ez még az öreg szívó 2,4
Hosszú-Magas boxert, nem kell bemutatni, olykor használok ilyet, ha sok hely kell, az egy álom. 2,8 hdi. Hihetetlen, de minden sebességben ugyanúgy gyorsul, repül mint az ezüst nyíl dzssiii
1,7 tonna cuccal 90-es átlagtempóval, megbírtam vele etetni 8,2 liter na erre varj gombot...