Üszök vacak,hát persze:Djó az közútra igencsak én ugy gondolom...lehet hogy teljesítményre gyengébbek,de a kinézet is számít,abban gondolom egyetértünk ,hogy néhány kivétellel de a fiatalabb gépek trágya fosul néznek ki.Na mindegy feladtam a csomagodat ahogy kérted.
Na itt van a szépségem,,aztán lehet fikázni ,meg lehet dicsérni 1-2 dolog kell rá,,meg 1-2 magamfajta alakítás ezé is kérdeztem Szeki bácsit a prizmával kapcsolatba.... mee az hiányzik,,na és persze ez a kurva sárvédő felvágás,,,de ha már ilyen,akkor ilyen....
Hát azért 98-hoz képest a fizetés nem a régi...3 misi akkor is legalább olyan sok volt, mint most 5, de lehet, hogy még több. Az árak pedig felmentek....mindennek az ára. Az, hogy itthon csóróság van, nos arról nem a Yamaha tehet, hanem a maszop meg a fideSS.
Egyszer menj ki hringre, célegyenesben úgy fognak elhúzni melletted az újabb ezredesek, hogy
Állj egy új 10-es mellé és meglàtod. Elég ha a 04-es mellé tolod akkor is visít hogy sokkal jobbak is legördültek a gyártó sorrol. Ez van csak avval a vacak 954/929 kombóval ne gyertek üszök mind a kettő
Engem nem az àra érdekel hanem az hogy csúnyán elhúz az új modell a régitől a pályán. Erre értettem hogy 17 év fejlesztése látszik a videón. Az hogy mennyi az új ára nem hat meg, ha lesz rá lecsó akkor megveszem ha szükségét látom, ha nem akkor csak megnézem.
http://youtu.be/G-9YJpJAP_o