ne anyagiaskodj megint,mert van mit tejbe apritanod pincébe van krumpli,az asztalon meg kenyér.....már az esti netezés utáni sexhez ennyi bőven elég azt meg hogy nem vittél a Hringre,nem felejtem el neked mérgembe a megmaradt pénzen csináltattam uj keritést tudod mit? fer leszek és legközelebb elváéltok 10 ezernél
nincs minek, én nem állok olyan jól anyagilag hogy legyen mire ........em. ezért is hanyagolom a pálya motorozást, egy oda gyenge motorral nem erőltetem. mint írtam tisztában vagyok a motorom képességeivel, tehát majd akkor mérjük össze a tudást és a motort ha több anyagi lehetőségem lesz + tudok venni egy k4 750 kawasakit addig csak a oda jutok ahová a takaróm engedi. a vizes gumival 15 C fokig felmosok minden sport gumit még a te pilot powered is , olyan mint a ragasztó
na figyi HU én nem iszok asszony meg be van tanitva,tudja ha rafináltkodik már könyökkel szét is csaptam a fejét és ma Bálint névnap van és hidd el ha ki akarom veretni a farkam azt már 14 éves korom óta más csinálja(nem anyám ) és nem trolkodok csak megmondom hogy mi a pálya és én igy szoktam szeretni az embereket
Szerintem hagyd...bogyó többet ivott a kelleténél, mert az asszonyt épp más vette kezelésbe valentin napon, neki meg nem maradt más, mint a két keze és az internet...ja és az ital, ilyenkor átmegy trollba
Kicsit egysíkú lett a beszélgetés, szegény Gyilkos meg azt hiszi, hogy megfeledkeztem róla Pedig az aprilia rs125 fórumban találtam neki egy ígéretes játszópajtást :"HalálVadász" fedőnéven
Mondjuk nekem fanyar én nem szeretem