Hringen nem bírtam 9-nél többet ledönteni a torkán..szóval tényleg az a max ha nincs buherálva. A legjobb pedig 5,5 volt de az sem papásan. Papásan többet eszik...városban elcsipegeti a 6,5-7et.
Normal hasznalat mellet 5-6liter kb 140 utazonal ha nyelezed 8-9 liternel tobbet nem szabad enni neki ha minden jo fentartasi koltseg attol fug mennyit hasznalod ha jo a gep akkor olaj fekbetet gumi kell ra ha nagyon uttod akkor a valto valoszinu meg hajlik benne ez kb 60000 forint plusz szereles de ahoz azert kuldeni kell tisztesegel karbival szokot huncutsag lenni a jo magyar benzin meg esszi a tuszelepet meg a tuszelep haz tomiteset ez 4*1500 forint
van igasság abban amiért Szeki fel van háborodva,csak az a baj hogy háborgásnak semmi értelme,az élet mindenkivel igasságtalan valamilyen részben,tudnák én is sztorikat mesélni,...........engem a rendőr nénik zavarnak kicsit,multkor meg állitott 3 és kérdeztem tőle,hogy ne haragudjon de ha esetleg be pálinkáznék,ugy nagyon,mit tudna velem csinálni a 40kilójával?aszonta lelő........ennyi
Szekinek mindig fáj nálunk is ki van rakva a 3 lábu mindenhová a városbanmplusz az autókban ez az uj kütyük,de márciustól lesznek élesitve most még csak próbálgassák én már szóltam hogy a rendszámom hátizsákban lesz
csimbi és killer tessék ezt ma reggel lőttem orbán kutyái már is hármasával lebzselnek egy kütyü fölött. egyeken meg most pár napja raboltak ki egy 70 éves apókat a 14 éves biztos magyar embörök.
killer : egy gond hogy azt írod hogy szavaztál de minek.
szavaztál egy jobb élet reményében, ne hibáztasd magad mert elmentél 4 MIILIÓ szavazó baszott elmenni ez a gond, az ország fele leszarta hogy mi fog következni. hallottam olyat is aki azt mondta hogy ha nem megy el szavazni akkor az ő szavazata érvénytelen, persze most fáj neki hogy rosszabb lett a rendszer, eccerű nem tett ellene. volt olyan a volt munkatársaim között aki leszarta a szavazást de este ott ült a tv előtt és leste hogy mik a történések. most ehetjük amit 2 millió fideszes kiszart, tegnap láttam egy gazdát -nevezem parasztnak mert kiesett a szájából a kapa- hogy önt mennyire érinti a termőföld adó :- hát 5000 ft aranykoronánként : -az mennyi önnek :- ötvenezer . nem ki állni az útra rohadékok azzal már nem érsz el semmit - kivéve a taxis blokád, az tuti volt- hanem mikor kell oda állni és szavazni. ha ez a mocskos rendszer az előző 4 évben nem tett semmit akkor majd most fog 4 évig . kötve hiszem
Nekked akkor orok elet megy egy nap bar ha meg vedzed erdemes venni ra egy normalis plexit mert a gyari szar
Normalis motorozás..
Idős vagyok már a nagyon megküldéshez, meg gumi égetés hez és egyéb motor ölő dolgokhoz..
Megkaptam az emailt és nincs gond:)
Annyi lenne a kérdés még h mennyi az átlagfogyasztása?
Város/ országút..
Illetve:
Mennyi az évi fenntartási költsége?
fájni nem fáj csak ne látnám őket
killer : egy gond hogy azt írod hogy szavaztál de minek.
szavaztál egy jobb élet reményében, ne hibáztasd magad mert elmentél 4 MIILIÓ szavazó baszott elmenni ez a gond, az ország fele leszarta hogy mi fog következni. hallottam olyat is aki azt mondta hogy ha nem megy el szavazni akkor az ő szavazata érvénytelen, persze most fáj neki hogy rosszabb lett a rendszer, eccerű nem tett ellene. volt olyan a volt munkatársaim között aki leszarta a szavazást de este ott ült a tv előtt és leste hogy mik a történések. most ehetjük amit 2 millió fideszes kiszart, tegnap láttam egy gazdát -nevezem parasztnak mert kiesett a szájából a kapa- hogy önt mennyire érinti a termőföld adó :- hát 5000 ft aranykoronánként : -az mennyi önnek :- ötvenezer . nem ki állni az útra rohadékok azzal már nem érsz el semmit - kivéve a taxis blokád, az tuti volt- hanem mikor kell oda állni és szavazni. ha ez a mocskos rendszer az előző 4 évben nem tett semmit akkor majd most fog 4 évig . kötve hiszem
mna orbán kutyái