Jaja, szeki mindent tud szerezni.
De az ebay is tele van a legapróbb szarokkal. Kopó-fogyóból meg aztán bármit kapsz újonnan, gyárit és utángyártottat is.
Az új gyári cuccokat kawazsoltitól szoktam rendelni, korrekt, gyors. Az árak olyanok amilyenek, azt nem csak ő szabja meg, de nem drágább, mint más kawa márkaszervizben. Minden márkának drágák a gyári cuccai...egyszerű csavarokat is sokszor 1000/db áron adják De ez egy ilyen móka...
nahh olvassatok
beszarás amit itt olvastam. a vájt fülüek és a veszekedős fajtáknak kötelező olvasmány. a toyóról csak annyit ír hogy a kémyén hengerfej tömítés nyomot hagy a blokkkkon és a hengerfejen, amúgy strapabíró, DE A TÖBBI egy kalap szar a V10 tdi tuaregtől az fiat pandáig meg 1.2 skoda fabiáig
mna vájtfülüek olvassatok.
98-99 majdnem jó, 2000-2001 ami bevált. a Vtech is jó, ha van lóvé a zsebedben. állandó generátor leégési problémákkal küszködik, termosztát is vacakol benne, pc nélkül sokat eszik, és kevés a teljesítménye. bitang jó futómű és fék, dizájnos kialakítás, és kényelem. megszokást igénylő v tech ki és bekapcsolási rendszer.
rc 36/1-2 , rc 46 / 2 a befutó a kategóriájában.
ennek a motornak egy érdekes sztorija van nagyon occon vette a cimbi egy multi milcsis fószerka meg vette a szalonból,ámpár napra rá elcsuszott a motorral,mivel olyan szinten felmérgelte hogy a makkos cipőről le koptatta a boxot,hogy be tolta egy vastelepre ahol eladta vas árában,de a vastelepes látorr benne fantáziát és nem zuzatta be és ki javittatta a dobozon lévő horzsolásokat és papir nélkül árulta occon haver,bele akadt,meg vette,kpm és már rója is az utakat vele
? Mér kell ráhajolni?
Nem kell elfütyül feleteted a szélk 160-ig. ŰHETSZ rajta mintha karót nyeté vóna
Vagy te az indexhezz heggelteted a kormányt? mert gyárilag elég jó magasan van ám
Pipivel ne foglalkozz.........sosincs képbe vagy legalább is rossz keretbe a srácnak a kettő közül valamék fog bejönni,nem 9-es,de én nem akarom lebeszélni
Szerintem meg baromságokat írsz mert megint ittál és nem olvastad el amit írtam . Ki beszélt itt gizda gixerről meg 10-esről? Egyik sem volt terítéken, csak big bike-okat soroltam. Az újabb sport cuccok még annyira sem jók túrázni, de a szar és még szarabb opció közöttt felesleges válogatni, mert a 9-es nem lesz ideális túragép akkor sem, ha azt akarjuk belelátni.
Én is letekerek egy nap 600-at egyedül, és még bele sem halok, de nem az a nézegelődős túramotor, mivel erre is rá kell hajolni, ketten pedig meg még szarabb, nekem úgy már 200 km is kényelmetlen.
A GW-s hülyeséget meg hagyjuk, mert rakás túramotor van a piacon...pl. egy sima Versys alkalmasabb túrzáni, mint a 9-es és akkor nem hagytad ott mo. GDP-jét érte, mint egy GW-ért.
De az ebay is tele van a legapróbb szarokkal. Kopó-fogyóból meg aztán bármit kapsz újonnan, gyárit és utángyártottat is.
Az új gyári cuccokat kawazsoltitól szoktam rendelni, korrekt, gyors. Az árak olyanok amilyenek, azt nem csak ő szabja meg, de nem drágább, mint más kawa márkaszervizben. Minden márkának drágák a gyári cuccai...egyszerű csavarokat is sokszor 1000/db áron adják De ez egy ilyen móka...
Annyit szeretnék még érdeklődni a típusról, hogy alkatrész ellátottság milyen?
Mindent be lehet szerezni hozzá?
Gondolok itt a kopó alkatrészekről.. Szűrők, benzin pumpa, csapágyak, elektronika és egyéb..
Tudom, van használt-bontott piac...
És árban mennyire húzós?
Köszi!
beszarás amit itt olvastam. a vájt fülüek és a veszekedős fajtáknak kötelező olvasmány. a toyóról csak annyit ír hogy a kémyén hengerfej tömítés nyomot hagy a blokkkkon és a hengerfejen, amúgy strapabíró, DE A TÖBBI egy kalap szar a V10 tdi tuaregtől az fiat pandáig meg 1.2 skoda fabiáig
mna vájtfülüek olvassatok.
rc 36/1-2 , rc 46 / 2 a befutó a kategóriájában.
Nem kell elfütyül feleteted a szélk 160-ig. ŰHETSZ rajta mintha karót nyeté vóna
Vagy te az indexhezz heggelteted a kormányt? mert gyárilag elég jó magasan van ám
Én is letekerek egy nap 600-at egyedül, és még bele sem halok, de nem az a nézegelődős túramotor, mivel erre is rá kell hajolni, ketten pedig meg még szarabb, nekem úgy már 200 km is kényelmetlen.
A GW-s hülyeséget meg hagyjuk, mert rakás túramotor van a piacon...pl. egy sima Versys alkalmasabb túrzáni, mint a 9-es és akkor nem hagytad ott mo. GDP-jét érte, mint egy GW-ért.