mna olyan nincs gyakorold a gyors átváltást. vagy meg állsz egy cigire és áttolod. a cimbora 3 éve startolt a H-D fesztiválra 200 utazóban a zx636-al. 150 km után lehörgött leállósáv elszívott egy cigit, járkál körbe a motoron majd rádöbbent hogy van benzincsap is tartalék állással karbi feltermel és piánó a kútig. tempó vissza 150-re így már kellemesebben odaért anyagilag
Ugye a 9-es sorozat 99" nem jelzi az üzemanyag szintet ..
Valaki tud vmi utólagos ámde egyszerű műszert vagy vmit amivel tudom látni, hogy mennyi van még benne..
Mert engem zavar, hogy nem látom órán
Nem akarom mindig azzal sz@rozni, hogy várjam amíg dadogni kezd és át kell állítani tartalékra..
Az enyémnek valahol még meg vannak a maradványai a kamrába majd megnézem mi vót hajdanán valami akcióba vettem pesten a nagy lajos királyon mintha vagy 5 éve olyan 45 körül lett volna emlékeim szerint Van a tetején egy ilyen bizgentyű amivel a a sőtétítőt huzogattam mint az F-16-os pilóták, szerintem az fütyürészett rajta. Pedig mondtam neki, hogy ne fütyülj bazzmeg
Volna itt valami:
Ugye a 9-es sorozat 99" nem jelzi az üzemanyag szintet ..
Valaki tud vmi utólagos ámde egyszerű műszert vagy vmit amivel tudom látni, hogy mennyi van még benne..
Mert engem zavar, hogy nem látom órán
Nem akarom mindig azzal sz@rozni, hogy várjam amíg dadogni kezd és át kell állítani tartalékra..
Előre is köszi
Bogyó örült alak vagy mint mindig :P
Bár ha jobban belegondolok az lehet, hogy utas