F.fabri sem rossz, ki is felejtettem...nekem 3 MRA-m volt/van eddig. Az egyiket összetörtem pályán (nem vettem le a tükröt és megroppantotta a fejidomon keresztül), a másik egyben van...egy harmadik meg a pályaidomhoz
Én kezdek lejönni ezekről a kínai szarokról, elég sokban csalódtam az utóbbi időben. A motorom sem kínai, így nem veszek rá kínai cuccokat...ennyi. De persze pénz beszél
lényeg a lények azt a dobot majd akkor elkérem és majd meglátom hogy mi lessz. Ha van valaki akit érdekel a hibátlan leo vinchi dob akkor szolj megegyezünk rá.
a leo vince eredetiben pénzt ér, levágva töredékét. tapasztalat.
egy gyári dob attól függ ............ + a szerelő/javító díja + a perforált cső + a tömő anyag minősége.
Gyari dobot szet kel vagni csinalni neki uj belsot ez idaig nem nagy mutatvany !
De viszont visza is kel hegeszteni na az mar huzosabb draga a titan hegesztes !
Vagd inkabb le a leo-t ugy 350_380 ra jobban jarsz hangos es erces hangja lessz !
Szép estét mindenkinek.
egy gyári dob attól függ ............ + a szerelő/javító díja + a perforált cső + a tömő anyag minősége.
inkább oda adom kölcsön az én nyitott gyári dobom, kipróbálod és majd látod van e értelme.
De viszont visza is kel hegeszteni na az mar huzosabb draga a titan hegesztes !
Vagd inkabb le a leo-t ugy 350_380 ra jobban jarsz hangos es erces hangja lessz !