Drága Zoli! Nem azt a világot éljük hogy az belefecskendezett extrákat két kézzel hálálják meg pénzformájában a vevők.
Szép a motorod és keveset is futhatott. De Legyen szerencséd vele. Félre ne értsd nem fikázunk. Csak ez a gondolat menet nem reális Magyarországon.
Lehet lesz olyan aki megadja ezt a pénzt. Az én szaromért 550 et sajnáltak. Hívtak is szombaton hogy megvan e még. Mondtam hogy még meg is lesz me ez már nálam marad még egy jó ideig!
Ha a használt autó-n lévó árakat nézed igen a legdrágább. De a legkevesebbet futott és a legfelszereltebb és sztem a leinformálhatósága is jelent valamit. Tudom az exták nem sokat nyomnak az árán, de add csak össze, rendszer, kit, hyperpro (nem tudom ilyen futóművel mentél-e), fokozatkijelző és kormánygátló.
Szép a motorod és keveset is futhatott. De Legyen szerencséd vele. Félre ne értsd nem fikázunk. Csak ez a gondolat menet nem reális Magyarországon.
Lehet lesz olyan aki megadja ezt a pénzt. Az én szaromért 550 et sajnáltak. Hívtak is szombaton hogy megvan e még. Mondtam hogy még meg is lesz me ez már nálam marad még egy jó ideig!