2000 és az utánnié más azért. az csinosabb... nem is egybe van...
Enyémet is megleheten csinázzni csak kell egy flex. De szarom le a raptorral még mutat is valahogy....
Mastek nem szól elég jól? ? Pedig csinos és biztos jó hangos is, nem ?
Most csak én vagyok így vele vagy más is. Szerintem csúnya azzal a kerek dobvédővel egy ovál dob. Az kerek aztán jön az ovál dob.... Kiábrándító.
Hót szar az egész 98-99 es egybe rendszer. jobb lenne csak egy sima cső lett volna a végén. Neeeem tettek egy tányért rá amire 3 furatot raktak. azt meg védi egy másik büdös nagy tányér. tehát ha totál más dobot is rakol rá nem mutat mert ott az a okádmány.......
Szeki meg kaptam ez emailt köszönöm, s várok türelemmel első a gyógyulás ! Reméljük csak javulni fog a helyzet, ne sürgesd nekem ráér ! De nagyon köszönöm a tájékoztatást.
volt nálam mert pár nap múlva erre járt hát rápróbáltunk másik elektronikát meg biztositék dobozt de elképzelhető hogy a gyújtáskapcsoló a rossz, még egyedül azt nem néztük meg itthon, ahol volt a szervizben azoknak nem hiszek el egy szót sem.
En most vettem meg a sractol elvileg ma fel adta postan enyiett ajandek volt ! Kivancsi leszek milyen lesz mert a gyarival meg a kinaival pont a fejemre tolja a szelet pedig nem vagyok valami magas
Enyémet is megleheten csinázzni csak kell egy flex. De szarom le a raptorral még mutat is valahogy....
Mastek nem szól elég jól? ? Pedig csinos és biztos jó hangos is, nem ?
Hót szar az egész 98-99 es egybe rendszer. jobb lenne csak egy sima cső lett volna a végén. Neeeem tettek egy tányért rá amire 3 furatot raktak. azt meg védi egy másik büdös nagy tányér. tehát ha totál más dobot is rakol rá nem mutat mert ott az a okádmány.......