Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
A plexi már elkelt!
ha 99-esre jó akkor nekem kell a plexi
Halló emberek! Vóna egy kérdésem. Szerintetek heréljem ki a gyári kipufogót úgy mint a himijé ahogy volt vagy van egy leo vinci ovál titán sportdobom azt faragjam egy kicsikét rövidebre, szerintetek mellik szólna szebben?
Jó a plexi reklám!
szi küldöd a plexit után vétellel ? mert ha igen akkor adhatod is fel

cím: 5085 Rákóczifalva Kossúth Lajos út 77
név: Csimbók Tamás
köszönöm zsolti.
Sziasztok! Van eladó ZX9 2000 évjárat tól dupla buborékos, sötétített plexim eladó! Használt de hibátlan állapotú! 5000Ft
Kawasaki ZX 10 -hez "2004-05 vadonat új GYÁRI(Amerikából rendelt, de nem lett jó a szín) komplett farokidom(20 000Ft) és bal oldalidom(10 000)ft valamint használt karcos, de teljesen ép ball oldali fejidom(5000Ft) érd: kawarobi73@gmail.com
Szia!

Jött zx-6 zx-7 zx-9 98 tól egy pár motor ha szükség van valamire
köszönöm
Én nem tudom. Nem értek a lovakhoz. Jóiccakát elvtársak!
Ezt mindenki maga dönti el kitartja-e vagy sem. Mindenesetre, ha én eldöntöttem, hogy el akarom adni valamimet, kocsi vagy motor én inkább bekínáltam egy kicsit a piaci ár alatt. A legtovább 1.5 hétig tartott eladni az egyik autóm. És nekem se kenyérre kellett, pont nem érdekelt 50-100 ft ide-oda. Általában nekem addig már mindíg megvolt valami újabb csodám a régit meg akarta a fene kerülgetni. Lehet kitartja azt szerencséje lesz, megy rá valami ős zőld fan ki tudja senki nem jós
Az is lehet rajta marad évekig és az idő a vevő malmára hajtja a vizet
Amíg a szocializmusban a kínálat határozta meg az árakat (lásd. választhattál vagy 5 autó közül) addig a kapitalizmusban a kereslet teszi ugyanezt Amiből most nem olyan nagyon sok van, pláne amelyik fizetőképes is.
Én most csak látatlanba mondom egy gurigáért nem fog kígyózó kettes sor összejönni az érdeklődőkből a kapu előtt. A telefon sem az állandó kicsöngéstől merül majd le El kell dönteni, hogy valami eladó-e vagy sem, ha eladó el kell tudni engedni Nekem erről ez a filozófiám, viszont nem is maradt rajtam egyetlen rom sem
Azért sír, mert nem vesz neki az apja ilyet 2000 ft-ért.....
az meg eshet
bazmeg kisebb gyerek ágy nem volt te is orditaná ha abba a szövött kosárba kéne húznod a lóbőrt
Zoli, sztem nyugodtan tartsd ki az árát.
Aki ezt a típust szereti, és nem 10% önrésszel akar motort venni, hidd el elviszik...
Killer papa,
Pont ez a gondolkodás a baj. Ezért esnek a motorok árai több 100e forintot, mert az emberek szarér-hugyér adnak már mindent.
Én teljesen megértem h.zoli77-et. Én is ugyanígy csinálnám mint Ő, ha el akarnám adni a motoromat. Annyit kérek érte és kész, és full leszarom, h mit lehet annyiért kapni. Vagy elviszik vagy nem. Biztos nem kenyérre kell neki a zs...
Még titán. Életkor 21, kutttya álcázott pit és gondolom lakótelepi munkaruhában nyomja/susogós melegítő/
Kicsit perverz vagyok!
Na mindenkinek CSENDES, NYUGODALMAS jóéccakát kívánok
áhhh nem szabad nyakalni. Biztos jó gyerek volt. Azért bontogatja a csomagokat agyba- fűbe. No de a Jézuska ilyen sokat késett?
Törpicúr! Nyugodj le! Gondolom az verte ki a biztit, hogy nem tákmák moci amit ráadásul nem google fordítóval szövegeztek./az utóbbi időben csak ilyenekre gerjedtél/
én arra értettem, hogy ő bőszít téged cserébe megnyakalod
Most én vagyok a bébicsősz míg az annya fürdik
Nem is megyek most haza egy honapig de amugy nem akkarom en bosziteni csak kicsit erdekesen koszont ugy gondolom ez itt nem szokas