István jól rendbe baszarintaj a kilencest. Hazajöttem aztán csörög a telefon. Hát mondja hogy "hááá érdeklődne a motorért?! " H ááááá mondom ez már szerelőnél van oszt jővőre engem boldogít majd tovább. Elmondtam neki, hogy elegem lett a sok telefonos érdeklőből.....
Így oszt ennyi.
Gyögysösonél volt két csóka. Tolom befele a motort jön ki a kapun. Ennyit mondott a gyerek és minden benne volt! :::::: "a JÓ NAGY KILENCES, ÉN MEG ELADTAM,,,,,,DE MEG BÁÁÁÁÁÁNTAM......"
Onnan levettem hogy nem szereti a versenyzőket. Hogy mikor kint beszélgettünk a műhely előtt akkor jött a Z750 fekete. Aztan azzal indult kifelé a kapufele hogy "Miért nem állllllítod máááá le!?!?!?!" Szomszédok miatt, gondolom én. Nem is őt zavarja hanem a szomszédokat. Aztán a szomszédok őt....
280 a vég. hallgattam már annyi sopánkodást hogy immunis lettem tőle. már amint alkudozni kezd nyomom ki a telefont, gazdag ország vagyunk, sok száz -majdnem embert írtam - érdeklődőnek van sokszor 50 ft-ja hogy rabolja az időmet.
mondanom sem kell hogy a 390-ért hirdetett egy első lámpával több meg egy faridommal az elkelt. nekem 4300 akármennyi a műszakim és a rennszámtáblám 6500+850 a cimke, arra meg 120 a forgalomba helyezés.
na azzal is várnék azt is én hoztam össze
egész nap nem aludt a kis rohadék ordít Még jó, hogy dolgoznom kellett. Viszont holnap nem kell csak este.
Várom a hétfőt akkor reggel héttől 11-éjfélig dolgozok
Ennyi erővel feltehednéd 9363 balesetét is vagy akár másik 100-at. ehhez itt nem sok közöm volt tudásügyileg ezt benyetem aszt jónapot. Ellenben nekem van rólad olyan videóm ami a saját balfaszbénaságodból adódik Fel kéne mán tenni érdekelnének a kommentek
Na eddig ez úgy volt, hogy aki azon akart röhögni, hogy hogy fikázok az mind pofára esett És a saját motorjával
Én tudok motorozni néhány itt lebzselő jancsihuszárral ellentétben
Így oszt ennyi.
Gyögysösonél volt két csóka. Tolom befele a motort jön ki a kapun. Ennyit mondott a gyerek és minden benne volt! :::::: "a JÓ NAGY KILENCES, ÉN MEG ELADTAM,,,,,,DE MEG BÁÁÁÁÁÁNTAM......"