Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap este rá tudjuk próbálni az enyémre? Vifir?
Műszakira fog menni nemsoká a motor, visszaraktam a gyári kipukat, megint 7 litert eszik a dög Mentem ma majd 500km-t elég volt.
Viszont vettünk kocsit. Ez is japán
Mit kérsz érte ? Már így is egy vagyon amit rá költöttem,valami korrekt árat mondj!
Meg hát. Gianelli titán dob kifejezetten kilencesre. Rugó+összekötő+bilincs jár hozzá.
közösségi kérdés mindenkinek. kb 900-1100-as motoron lehetett ez a rendszer, akarom mondani leömlő, de milyen tipuson? ez itt a kérdés?zx9 b-c neeeem! gixer 1.1 nem. valakinek valami ötlete? 1mm vastag rozsdamentes anyag,ez valóban könnyű sedu!
sedu iholvan ni az első pörgettyű.
üdv! ez van nekem, a tömött bajszú fiatalember motorján is volt már felszerelve,a sajátra már elkészült a "tuning" változat.
Várom a képet
MUTI !
Bocs,igazad van. Viszont szeretném mihamarabb összerakni és úgy visszajönni
Oh yesss Barkácsolok a frímél címedre 1 kis irományt.
szeki holnap magyarban vagyok majd kereslek
hali mindenkinek
s4s adatlap?
nekem is beszóltak annó
van egy eredetim,nem hegesztett,hibátlan.a saját motoromról eladó.teszek fel képet.
jó rá?
Üdv! Bal első lábkonzolt keresek,tudna valaki segíteni? 1995-ös példányhoz
kilencfan megjött a hátsó emelőd.hova küldjem,érte jössz,küldessz valakit.holnap vagy utána megyünk mezőberénybe,oda eltudom vinni juttatni.
Sedu, hirdetsz valami sportdobot.. Megvan még?
Szeki az első fogaskerék milyen állapotú? Mi pénz? Feldobjuk a masinámra?
kawasaki zx9 R-hez 98-tól hátsó fogaskerekek eladók, 39/sunstar/-41/?/-43/PRB/ márkájúak, jó állapotúak, és egy 15-ös első fogaskerék szintén eladó.
olyan stuffmályerek vagytok!
Ezért vagyok...
Ja bocs mindenkitől,azt elfelejtettem beírni,hogy az ominózus kergetőzés már a blokkcsere után történt!
Kösz a figyelmeztetést Pipifax!
Hát igen 9363 akármilyen megbízható a dió blokkod a 9-esben, az csak alul marad teljesítményben a maga 50 cm-jével
Azt még egy ilyen női kombi audi is lenyomja
nekem ez volt fenn egy ideig, nagyot szólt.megoldható ha megszerkeszted és kitalálod a méreteket.
Mindegy!
Én mentem utána motorral a városban,és láttam mit tud.