Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre egy igazi motoros, aki ki mer állni egy családi kombival!
Ja és tud súly lóerő arányt is számítani
Aztán jót, ne haljak rátok.

jócccakát
Ember ez közúton ment! 7 alatt felmegy az ódi 200-ra (nem papíron, hanem a valóságban)?

Eladtuk a mazdát. Ha valakinek van fiatal eladó japán autója holnap délig érdekel.
szeki véletlen nincs kúp hengerítőd mert látom bene vagy a lemez munkába kellene nekem hajlítani kúpot aminek az egyik vége szögbe van csinálni akrok egy kipufogót de it a környéken senkinek nincs gépe
eről a dobról lene szó
Na léptem melózni! Kibaszott éjszakás! Hogy utálom!
Azért vár tavaszig! ha elolvad akkor előkerül majd!
Ne várjá tavaszig nem, fogod meg találni a hóban.
OK!
Tényleg sirályul néz ki!
ÉN HÜLYE !
bameg nem is montál baromságot úgyis csak tavaszal lesz festve holnap meg is csináltatom a matricákat
Hali Csimbi!
Hol vannak a POLICE matricák?
most már igen regel még felakartam gyújtani de leúltem bevetem a bogyóim megitam egy teát elszívtam egy cigit elővetem a flexet meg a dekót és három óramúlva fent is volt
szeki az idomok amik jötek nagyon jó minőségűek de viszont kicsit kell rajtuk alakiitani de gy dekó fűrész flex és kész a furatok hejei nagyon pontosak legnehezebben a farok idomot bírtam felrakni sokal szűkebb mint a gyári de viszont kúrva jól nézki pár kép
Minden ok?
szeva basi megjötek ma az idomok fel is patintotam őket
hali a levélel nem mész semire sajnos ehez ügyvéd kell légy észnél mert úgy jársz mint én énis elfogatam a pénzt és még azt se akarták kifizetni az egyéb károkat még mindíg nem fizeték ki a ruhakárt nem csinálnak semit csak a següket növesztik és nem emberhez méltó módon kel velük beszélni pl engem a biztonsági őr kiivezetet 3 nap múlva meg volt a pénzem
Halli! Egy bejelölés volt de senki nem licitált!
Átutalás megjött! Semmi gond!
Az a baj a blokkal hogy mindenképp kér egy összeget postaköltségnek! Különben nem engedi feltenni a hirdetést!
azt szerettem volna tudni hogy megment-e az átutalás, üzent-e valaki a főtengelyre, szerinted tegyem fel a blokkot.
hali!

pipfax, lehetne motorozni, bár a meterológia havazást ígér a hegyekbe a jövőhétre
Ez a balesetem még júliusban volt, most jutott el a dolog oda, hogy jogerős ítélettem lett, de a biztosító igen csak keveset ajánl

A ruhakárt nagyon keveslem... Vajon hány százalékát kötleles magadni, ha nem így áll hozzám, hogy bepróbálkozik ?

Akkor úgy látom a többség véleménye, hogy ne fogadjam el, és valami szépen megfogalmazott magyarázó levelet küldjek vissza, hogy pl. a ruhakárra felajánlott összeg nem fedezi az okozott károm mértékét... Csak jó lenne tudni, hogy másnak mennyit fizetett a biztosító
Hallottam olyat, hogy 90%-ban, de annál az ügynél ügyvéd is volt segítségként. Sajnos én magam szeretném megoldani. Nem kívánnék fizetni még ügyvédet is!
Bárdiban és az Ameroban is kapsz.... ha köll van vevőkódom is.....
A Langmáhréknál kapsz GM márkájút ! Fehér színű az edény! Piros a folyadék! Ez alu hűtőhöz jó! Ha bemész akkor úgy is ezt ajánlják! Annyit mondj hogy alu hűtőhöz kell! 1000 Ft/ liter! Felesben kell keverni deszt vízzel!
Cső meg tudnád mondani hogy milyen márkájú fagyállót vegyek mert megmérettem csak -6os
Kérj több pénzt, sztem ez kevés,ez csak az első ajánlatuk volt,amit nem szabad egyből elfogadni.Csak keményen,van ott zseton!