szeki véletlen nincs kúp hengerítőd mert látom bene vagy a lemez munkába kellene nekem hajlítani kúpot aminek az egyik vége szögbe van csinálni akrok egy kipufogót de it a környéken senkinek nincs gépe
eről a dobról lene szó
most már igen regel még felakartam gyújtani de leúltem bevetem a bogyóim megitam egy teát elszívtam egy cigit elővetem a flexet meg a dekót és három óramúlva fent is volt
szeki az idomok amik jötek nagyon jó minőségűek de viszont kicsit kell rajtuk alakiitani de gy dekó fűrész flex és kész a furatok hejei nagyon pontosak legnehezebben a farok idomot bírtam felrakni sokal szűkebb mint a gyári de viszont kúrva jól nézki pár kép
hali a levélel nem mész semire sajnos ehez ügyvéd kell légy észnél mert úgy jársz mint én énis elfogatam a pénzt és még azt se akarták kifizetni az egyéb károkat még mindíg nem fizeték ki a ruhakárt nem csinálnak semit csak a següket növesztik és nem emberhez méltó módon kel velük beszélni pl engem a biztonsági őr kiivezetet 3 nap múlva meg volt a pénzem
Halli! Egy bejelölés volt de senki nem licitált!
Átutalás megjött! Semmi gond!
Az a baj a blokkal hogy mindenképp kér egy összeget postaköltségnek! Különben nem engedi feltenni a hirdetést!
pipfax, lehetne motorozni, bár a meterológia havazást ígér a hegyekbe a jövőhétre
Ez a balesetem még júliusban volt, most jutott el a dolog oda, hogy jogerős ítélettem lett, de a biztosító igen csak keveset ajánl
A ruhakárt nagyon keveslem... Vajon hány százalékát kötleles magadni, ha nem így áll hozzám, hogy bepróbálkozik ?
Akkor úgy látom a többség véleménye, hogy ne fogadjam el, és valami szépen megfogalmazott magyarázó levelet küldjek vissza, hogy pl. a ruhakárra felajánlott összeg nem fedezi az okozott károm mértékét... Csak jó lenne tudni, hogy másnak mennyit fizetett a biztosító
Hallottam olyat, hogy 90%-ban, de annál az ügynél ügyvéd is volt segítségként. Sajnos én magam szeretném megoldani. Nem kívánnék fizetni még ügyvédet is!
A Langmáhréknál kapsz GM márkájút ! Fehér színű az edény! Piros a folyadék! Ez alu hűtőhöz jó! Ha bemész akkor úgy is ezt ajánlják! Annyit mondj hogy alu hűtőhöz kell! 1000 Ft/ liter! Felesben kell keverni deszt vízzel!
Ja és tud súly lóerő arányt is számítani