Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a link nem működik, az ebayen van új 110 dolcsiért, plusz posta.
Azé annyira nem hiányoztááá...
Ne fogadj el semmit, amíg nem kapod azt amit szeretnél. Csak be próbálkoznak. Kérjél pót szemlét, és több pénzt.
Sza Jimy nem a meggybor sajnos, hanem a meló. Mostanság este 10-ig megy a munka, most is csak kajálni jöttem haza, azt mondom benézek ide mit zagyváltatok itt össze. Szal pörgés van de nhem baj, mert ez pénzt jelent ha már nem kínáltál meg egy kis otthon gyártott euróval

Bogyesz olvastam a cikket, ez szívás! Pedig az ukrán nextet én is szeretem Egyébként nézegettem az audikombi sebességmérőjét és azt állapítottam, meg, hogy egy zx 9 gyorsulásától az igen csak elmarad. A végsebesség közelít nem tagadom, de azzal a csotrogánnyal igen össze kéne szedned magad, hogy engem lehagyj. Ja, hogy neked szuzukid van! Ezért írsz botorságokat Érdemes lenne kibróbálnod egy 9-est, talán máskép vélekednél. És az m ég messze nem a leggyorsabb motor

Leoleo, mi történt mesélj Így már idén nem lesz tátra túra
Az öcsémnek kifizették a a ruha teljes árát, a bukót mindent. Nem szabad rájuk hagyni mindent.
szép karate lesz....
Tudnod kell, hogy a biztosítónak az anyagi és nem anyagi káraidat is térítenie kell. A ruha, a bukó, motor, stb, orvosi kezelés költségei, egyebek... De ezeket bizonyítani kell, ne válaszd a számlanélkülit mert azzal csak az Ő extraprofitjukat duzzasztod.
Egyébként azért beszarnak ha látják, hogy vágod mi jár neked... megjegyzem ha 3 évnél fiatalabb a motor még az értékcsökkenését is követelheted.
privátban majd még valami.. h.dani1975 kukuc gmail com
még egy kérdés...
Kinek van tapasztalata motorosruha kár kontra biztosító fizetés...
Az én esetemben a balesetem következtében a ruházatom teljesen használhatatlan lett.
Akkori vásárlási értéke és a kárkori is megeggyezően 150.000 ft.
Kérdésem, hogy a biztosító felajnálott 60.000 ft-ot a ruhakárra.
Ez elfogadott, hogy 17 hónapos ruházatnál az összeg 40%-át fizeti?
Valakinek lenne ilyen tapasztalata?
Illetve, a motorban történt kár helyrehozásánál nem a számlás megoldást kértem, hanem kézpénzest.
Annál szintén 40%-át ajánlott fela biztosító (KÖBE), mint amennyibe márkaszervízbe került volna.
Amúgy a beadott előkalkulációs számla összegét elfogadta a kárszakértő.
Másnak is ezek voltak a tapasztalatai?

Üdv
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy valakinek lenne eladó generátor fedél ZX9R 99-es évjárathoz?

Üdv
l
Semmi gond Szeki!
Mire nem válaszoltam?
Én az előző kilencesemen a Marutiéval helyettesítettem be a gyárit!
Ugyanaz a menetemelkedés szinte mindegyiknél,csak válassz hozzá egy megfelelő hőértéknél kapcsolót.
A gyári 12 körül volt,a Marutié 2 ezer!
léptem, uccu neki láss vásárt.
basi, ha valami gondod van velem jelezd légyszives.
meg van, de ma nem jóóóóó mert van 40 tábla lemezem és hajtás van pajtás. nem mellédumálni akarok de meg kell lenni-e mert megrendelték. vatta új búrával kapod.te veszed ki a gyári kawa csomagolásból.
Szeki bácsi, megvan még az az irányjelző?
keresek gpx 750 hűtőgombát, el tűntek az ilyen jellegű hirdetések pedig volt hozzá bőven alkatrész.
nem válaszoltál uram!
ZZR 600-ashoz van! Postaköltségér megkapod! Hogy jó e? Nézz utánna!
Én sem vagyok csak egy teljesen átlagos motoros,aki közlekedik az utakon!
Én béna vagyok, de legalább nem tagadom
Nem álló rajt volt,s így is kb 7 alatt volt 200-on.
Én értem amit mondasz,csak te nem érted,hogy én mit mondok.
Én az adatokat nem vitatom,csak azt állítom,hogy ezek az utakon olykor fabatkát sem érnek egy -egy sprintnél!
Megnézted az előző vidit? Számoltál? Hadd ne keressek gyorsulási adatokat, de kb. 2x annyi a kotrónak. Én biciklivel szoktam a városban egy tempóval menni az autósok között. Pedig Debrecenben nem sok dugó van.
Sajnos egyre több a szívbajos motoros. Régen az vett sportmotort aki komolyan is gondolta.
Most annyi béna motorost látok az utakon 180 lóerős motorokkal
Na várj,tisztázzunk dolgokat!
Én nem azt állítom,hogy ez az autó egy világverő valami,hanem csak azt,hogy egy jó pilótával(mint K.Levi,aki úgy vezet motort és autót,mint ahogy kevesen a hétköznapokban!) nagyon meg tudja lepni a legerősebb motort is forgalomban!
Azért egy összefűzött motorblokkot hegeszteni...