Most kérdeztem meg a Bázismotort (hivatalos Mo.-i Louis kereskedő) a komplett D.I.D láncszett 51 760 jó magyar forint.
Ha jól emlékszem Jimy_L olcsóbban vette és fel is rakták neki igaz a kerekek JT-k és nem D.I.D.
Na csak nem alszik mindenki?
Akkor sorban 9363 A Pipiné fényképét honnan szerezted
Na majd kap csak érjen haza...
Cserjani: Csak egy pillanatra kattintottam arra a lúízra, majd alaposabban átböngészem, nyilván ha ott ugyanez olcsóbb akkor onnan rendelek. Eddig azt sem tudtam mi az a louis... kösz a tippet
Kawadeni: Köszönöm a fáradozásodat, de nem a láncszem szakrajzára voltam kiváncsi, ahhoz iskolában is hülye voltam, hanem a gyakorlati felhasználására, de azért köszi rendes vagy...
Basi: Na pont ezeket kérdeztem, elméletileg akkor az X az jobb mint az O. Köszi srácok a segítséget és áljon így a csajotok szája O
Elméletileg az X gyűrűs lánc tömítő gyűrűje két ponton fekszik fel míg az o gyűrűs csak egy ponton oldalanként!Igy az X gyűrűs jobban a belsejében tudja tartani a kenőanyagot!
Kár, mert szar elnyúlt a láncom, most akarok rendelni a nagyvasról, csak 6-8 ezer ft-os különbség van a kettő között, nem mindegy.
Szal melyiket érdemes venni, jobb e a drágább, vagy az olcsóbb is fasza. Na hátha jön valaki aki tudja. míg megfürdök kérem a választ srácok óra indul: MOST
Ne aggódj lehet később könyörögni is fogok egy pont ilyené ha netán töröm.
Bár amennyit az utóbbi két hét óta ültem a motron(30km) most így kevés esélyt adok neki...
Így van! Egy CBR 600 FS hez a fejidom plusz lámpa 120 ezer! Most van nálam kettő is ilyen problémával! Javítani lehetetlen a fejidomot mert ahogy széttörik az 5000 darabos Puzzle az semmi ehhez képest!
nem a te károdon akartam élcelődni, de eztán fognak kaszálni a márkakereskedők.olyan típus lesz nemsoká mint a cbr600 fs,alig van hozzá bontott alkatrész.
de,de van valamelyik kawasaki depóban európában, úgy 30 e ft környékén. elfogytak a zx9c-től fölfelé a bontott alkatrészek, és még nagy számban futnak belőle motorok,mivel mindenki a bontott alkatrészeket keresi,ezután már siralmas lesz az utánpótlás, főleg a ritka 02-03-as szériához.
Most kérdeztem meg a Bázismotort (hivatalos Mo.-i Louis kereskedő) a komplett D.I.D láncszett 51 760 jó magyar forint.
Ha jól emlékszem Jimy_L olcsóbban vette és fel is rakták neki igaz a kerekek JT-k és nem D.I.D.