Nagy kérés lennem hogy hozd el hozzánk? Már 3.-ik napja csiszolom azt a qva 40 éves bogarat és egyre szarabbul néz ki. Jól bevállaltam ezt is. Ma már elméletileg szórózzuk, holnap jön a kislányom, vasárnap délelőtt fényezni kellene, majd rokonlátogatás, stb.
beszéld meg szekivel.holnap megnézheted ha tesz fel képeket.a fölső része jó volt,elcsúsztak vele meg leszakadtak a fülek.én megcsináltattam de nem bírta(a magyar utak)
sedu van amit kértél, és még a canáryét is meg kéne füstöltetni, csak a gumira gondoltam. na léptem mert melegszik a sör, hétvégén kazincbarcikán fürdő buli. léptem csákóóó.
na van még két lábtartó konzolom amit ki kell munkálnom, egy már majdnem kész, kettőt ki kell reszelnem. leoleo holnap jön érte, és a hétvégén motoozni akar de nagyon!
van még törött hegesztést igénylő dugattyú, és háromrészre szakadt hajtókar. 1. maradt a főtengelyen. 2. kiütötte előre+hátra a motorházat. 3. átlőtte a motorházat és a generátort és összetörte a generátor belsejét.
Tee nem mondod hogy fémragasztóval van bekenve hogy ne folyassa az olajat?!
Illetve azért VOLT bekenve?!
Öcsém ! Ez aztán a szakmunka!
Egyszer láttam egy 900 RR (H) amiből kihagyták a középső nyugvó csapágyat mer amúgy szorult volna a főtengely a hegesztés által deformálódott blokkban!
basi szeme mindent lát, igen ezt hozták cserébe a harkányiak. nem csak mi tudunk hergáncsolni. kicit megheggesztették kívül-belül sztán megnyílt mint egy érett görögdinnye.
esetleg össze hozhatnánk a kettőből egyet.
Illetve azért VOLT bekenve?!
Öcsém ! Ez aztán a szakmunka!
Egyszer láttam egy 900 RR (H) amiből kihagyták a középső nyugvó csapágyat mer amúgy szorult volna a főtengely a hegesztés által deformálódott blokkban!
INGYEN SÖRT!
Nem vagyok egy gagyizós, de ez a fejidom megérne egy hegesztést. Meg némi szín azonos dekor csíkot, ezüst, fekete.