Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megoldható! és melyik hozzám, kisgazdám? a rokonlátogatás az nem program, betegség! ma is van dolog de beiktatlak. garázs vagy böszörmény?
Nagy kérés lennem hogy hozd el hozzánk? Már 3.-ik napja csiszolom azt a qva 40 éves bogarat és egyre szarabbul néz ki. Jól bevállaltam ezt is. Ma már elméletileg szórózzuk, holnap jön a kislányom, vasárnap délelőtt fényezni kellene, majd rokonlátogatás, stb.
Ezek betegek! Annyiért már komplett motort is lehet kapni.
Szeki sikerült elküldeni a mailt.léptem
én kb 2 hónapja néztem,akkor megvolt,most ránéztem de már nincs fent.
beszéld meg szekivel.holnap megnézheted ha tesz fel képeket.a fölső része jó volt,elcsúsztak vele meg leszakadtak a fülek.én megcsináltattam de nem bírta(a magyar utak)
sedu van amit kértél, és még a canáryét is meg kéne füstöltetni, csak a gumira gondoltam. na léptem mert melegszik a sör, hétvégén kazincbarcikán fürdő buli. léptem csákóóó.
10e de szeki jobban tudja.amit én viszek abból 1pár tunning dugó kijönne
van MÁÁÁÁÁÁSIKKKK sör!
holnap totálkép a bordó fejidomokról.
Az én régimnek mindkét tükörnél, hiányzik a teteje. A többi hibátlan
esetleg össze hozhatnánk a kettőből egyet.
csak kérdezem canáry, szerinted hol lehet az a fejidom amit a sugó árul /t/. már megvan a tulaja csak el kell dönteni-e kell-e neki.
még 1
törött dugattyúkat nem ám eldobni senkinek, nekem kell fizetem a postát. pesten csiálnak tuning dugattyút.
Mennyibe fájt ha szabad tudni?
na van még két lábtartó konzolom amit ki kell munkálnom, egy már majdnem kész, kettőt ki kell reszelnem. leoleo holnap jön érte, és a hétvégén motoozni akar de nagyon!
ennyi pénzért jó vétel volt.egy kép az enyémröl.
Jó ez még! A szinesfém kereskedőnek!
van még törött hegesztést igénylő dugattyú, és háromrészre szakadt hajtókar. 1. maradt a főtengelyen. 2. kiütötte előre+hátra a motorházat. 3. átlőtte a motorházat és a generátort és összetörte a generátor belsejét.
Tee nem mondod hogy fémragasztóval van bekenve hogy ne folyassa az olajat?!
Illetve azért VOLT bekenve?!
Öcsém ! Ez aztán a szakmunka!
Egyszer láttam egy 900 RR (H) amiből kihagyták a középső nyugvó csapágyat mer amúgy szorult volna a főtengely a hegesztés által deformálódott blokkban!
az utolsó képen még meg is ragasztotta dzsindzsoránó-dzsirolámó egy kisz mügyantával.
basi szeme mindent lát, igen ezt hozták cserébe a harkányiak. nem csak mi tudunk hergáncsolni. kicit megheggesztették kívül-belül sztán megnyílt mint egy érett görögdinnye.
Hali!
INGYEN SÖRT!
Nem vagyok egy gagyizós, de ez a fejidom megérne egy hegesztést. Meg némi szín azonos dekor csíkot, ezüst, fekete.
Volt vagy van 1 a súgomotornál is 45e az ára.elvileg hibátlan ezt mondta