Hali mindenkinek!szeki nem tudok mailt küldeni komunikácios hiba ezt irja.majd szombaton leviszem.Canáryné üzeni teszteljél nyugodtan,de több dolgot ne cserélj! főleg olyanokat ami pííííízbe kerül! mert én fogok kapni
tegnapelőtt beszéltem azzal a sráccal aki hanyatt esett 4 telinél az r1-el. felhívták amerikában a haverjukat és megkérdezték hogy milyen tuningot használtak a B-s 9-hez. válasz: egyszerű 8 dolláros tuningot! egy variálható/állítható gyújtás csillagot, megvolt adva mekkora változtatáshoz mekkora főfúvóka használata kellett. állítólag rendelt egyet és belerakta a sajátjába, 210-es főfúvókával ment mint állat, de ki is szívta a tankot izibe. még annyit mondott hogy a B 9-re és az r1-re nem költött csak minimálisat. több motort viszont 0-ott.
hát akkor igazold! én még nem találtam meg.hál isten nem vagyok a képgalériában. de már mondtam, a másét ha kell kipróbálom, megnéztem a tárcsák ütését, és kész. visszakapja a saját felnijét és megy bé a garázsba!bocs sedu, de egyetlen hozzászólásomban sem hirdetem hogy a pálya ördöge lennék! megvannak a korlátai ennek a technikának vagy bennem nincs mersz!
Vagy megyek én ! Majd ha sürgősen kell a zsé!
Ismerősöm talált ZX6 '99 első futóművet, elvileg ugyanaz mint a 2000-2001es 9esé ugye? Vagyis, jó bele? Teló átmérő 46os.
Egyébként igazolom, tényleg tatter üzemmódban mész a bordó kilencessel