Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elfogyott a sőőőőőőröm!
EREDETI még A FESTÉSE ÉS A MATRICA is, a lámpatartó fülek 101-sek!mikell még canáry, lottó 5!
ennek a palinak mákja van ezzel a fejidommal, zsííííír az állapota kivéve azt a kis repcsit ott középen!
A segge az az enyém de a blokk remélem nem.szeki erre mondják élni tudni kell.
Csak nem!?
remélem nem az ENYÉÉÉÉÉM?
Majd jössz amikor jössz!
Vagy megyek én ! Majd ha sürgősen kell a zsé!
Tee Kawaszeki! Azon a háttérben lévő kilences blokk eggyes hengerén kinézett a hjtókar?
Hát huzzál bele mert mindjárt vége a nyárnak! legyek otthol majd beszélünk most is győrbe az audihoz megyek nemtudom mikor keveredek arra felé
Szia! Az 1. kep honnan van? Tudsz linket adni?
egészségetekre NINJÁSOK!
Helo bogyo!én már .........itt nyomom 5 éve biztos találkoztunk már valahol,cb is már 5éve mükszik.
Halli Canáry! Akkor a tiéd már elkészült! Már csak rajtam a sor hogy összedobjam a Ninja-t!
Hali mindenkinek!szeki nem tudok mailt küldeni komunikácios hiba ezt irja.majd szombaton leviszem.Canáryné üzeni teszteljél nyugodtan,de több dolgot ne cserélj! főleg olyanokat ami pííííízbe kerül! mert én fogok kapni
Ahogy néztem a váz árakat szerintem meg fogja közelíteni az ezrest! 1300 ért vette a ki eladja!
a váz 458 eurónál jár!
Sziasztok!

Ismerősöm talált ZX6 '99 első futóművet, elvileg ugyanaz mint a 2000-2001es 9esé ugye? Vagyis, jó bele? Teló átmérő 46os.
Nekem is 3 fokot el van tolva a gyujtásrotorom! Mínuszba!
most töltöm, ha hallom felveszem!tatter, ez jó szöveg!
tegnapelőtt beszéltem azzal a sráccal aki hanyatt esett 4 telinél az r1-el. felhívták amerikában a haverjukat és megkérdezték hogy milyen tuningot használtak a B-s 9-hez. válasz: egyszerű 8 dolláros tuningot! egy variálható/állítható gyújtás csillagot, megvolt adva mekkora változtatáshoz mekkora főfúvóka használata kellett. állítólag rendelt egyet és belerakta a sajátjába, 210-es főfúvókával ment mint állat, de ki is szívta a tankot izibe. még annyit mondott hogy a B 9-re és az r1-re nem költött csak minimálisat. több motort viszont 0-ott.
hát akkor igazold! én még nem találtam meg.hál isten nem vagyok a képgalériában. de már mondtam, a másét ha kell kipróbálom, megnéztem a tárcsák ütését, és kész. visszakapja a saját felnijét és megy bé a garázsba!bocs sedu, de egyetlen hozzászólásomban sem hirdetem hogy a pálya ördöge lennék! megvannak a korlátai ennek a technikának vagy bennem nincs mersz!
lehetnek jól és korrekten működő szolgáltatások a világban, ezt olvastam, ezt tudom tovább adni.
Basi ha megy a hírdetés tudsz nekem feladni pár dolgot (2-3 motor), nem ingyé?
Én fővázat keresek, a segédvázam egész jó állapotú!
Szeki a telefont biztos meghallanám. Este 6-kor felhívlak!

Egyébként igazolom, tényleg tatter üzemmódban mész a bordó kilencessel