Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem már a 400 Ft ot is lerántotta a Pay-Pal a számlámról! Már csak az E-mailt várom a véglegesítés miatt!
semmi gond vele vagy 4 éve van és használtam.
Sót amikor átbaszott a geci gestápós és nem küldte a cuccomat még a pénzem is visszarántották tőle! :)
Köszi Susugaga!
Ahogy sikerül fel is veszem vele a kapcsolatot!
Köszi még1x!
Na Vazze! Én ott horgásztam már. Asszem közvetlen balmazúj előtt van. Hát legalább, vagy 5-6 évvel ezelőtt Húsvétkor. Volt olyan is amikor el volt hagyatva, akkor horgásztunk a Látóképi-Tározón is/gatyató/ Bár akkor ott még törpeharcsán kívűl kevés mindent lehetett fogni, bár szép nagy fűzfás víz. Úgy halottam, kiírtották belőle a törpét, és jó vizet csináltak belőlle. Egy időben jártam sokat debrecenbe, a haver a tócosban lakott, ma már az én városomban

Látóképi csárdáról még más is eszembe jutott. Nem ott zabálta betegre magát Torgyán?
cső canáry!tavaj még énis négykézben jártam németet!Hanover,Lehrte!de sajnos csődbe ment a kft!lha régóta nyomd lehet találkoztunk is!egy hófehér 19464-es MANkutyával nyomtuk.DRIFTER és ÖRDÖG cb-vel!
Nincsen valakinek generátor fedele? 98as ra? Az öcsém elment délután motorozni
Nem tok rá licitálni mert Ungarn sendet nicht!
Amúgy a váz olasz papiros!
hali mindenkinek!szeki nyertem 1 németet, hétvégére othon vagyok! majd kereslek addig csapassad neki na lépek mert megvan a pihenőm.
azt már valahol olvastam hogy nehéz pay-pal ra fel/be jutni.
a pay-pal ra mégy rá? arra a vázra gondoltam igen. nem tudtam rá licitálni, egyszerűen nem engedte.neked sikerült. a pay-pal-ra én is rámegyek.
Melyiket? Amit belinkeltem az már 231 Euron van! Még van 1 nap!
Irtam az embernek de nem válaszolt a postázással kapcsolatban!
Ha van Pay-Pal od akkor tudsz hirdetni az Ebayen!Ezt sikerült valahogy leszűrnöm!
Én most rámegyek erre a P-P-re!
Lime Party-sok! Letölthetők a profi fotók! Itt a link.
http://www.fullframe.hu/kepek/...
hali! sikerült megvenni a vázat?
Bocsi de a B szériáé is csavarozható! '94-'97
A C és D ( katalizator) '98-'99 szériának hegesztett a segédváza!
köszi basi!
annak hirdeti,de láttam,hogy csavarozható,és a B szériáé meg hegesztett.de lehet,hogy csak nem jó képet tettek fel a hirdetéshez!
Igen! ZX-7 -re viszik!
Ez nem jó neki! Ez a B szériás 9-é!
de lehet,hogy komplett vázat...

már elbizonytalanodtam!
ha hülyeséget irkálok,akkor bocs!
sziasztok
akartam egy linket,de nem mükszik,inkább a számát irom be ide:
190113249465
ezt az ebayon találtam,elvileg egy segédváz 9-eshez,csavarozható
sofort kaufenes,100euró
kawaszeki,vagy aki ért hozzá nézze meg,láttam sedu keres segédvázat...
sedu mennem kell hajtogatni,ótán meg lábtartó konzol kimunkálás, motorblokk mosás.lehet belefér ujfehértó.
nem nem sedu épp a képeket töltöttem fel ide, akkor kikapcs a mobil technika. voltam nálad nem is csendesen érkeztem, de aki friss házas annak ágyúval is lőhetnek nem kaputelefonnal! ma újra felhívom csákót, hát ha meg lesz.
ez direkt neked készült! mivel sedu friss házas, és a lakásához érve nem halkan 2-ben 7e ről gáz vissza, a kipu mondta a magáét,szal felkapuztam de hát semmi, mint mondtam friss házas, így hát nem akartam belerondítani a családalapításba, kimentem a 33-as ra és elkezdtem 160-ról satuzni az első féket. na a sárga felni és a tárcsák is hibátlanul müxödtek, de mire megnyaggattam már látóképen túl jártam, hát vissza meg nem fordulok irány balmazujváros és ott a sziki tónál a csehóval együtt kaptam le a verdát, neked. elég gyenge piát nyalogathattál a mútkor mert elég jól emlékszel dolgokra, a piesz pláne a jó öli az agysejteket, nálad ez még odébb van pipi.
már a pályára menet fel tünt hogy féktávon ráz az eleje a canáry 9-ének, a pályán elég zavaró volt, így hát most meg akartam tudni hol a gubanc az elejében. mondhatom azt is neki hogy vegyen új gumát, de a guma új,rossz a felni, de most lett kigörgőzve- 93/11 hóban gyártott tehát még a zxr 750-é- rossz a kormánycsapágy vagy mire fogd rá. kezd egyesével kicserélni mindent az elejében. volt egy első felnim, bele raktam és lám meg szünt a fékezéskor a eleje remegése. kell rá két tárcsa, vagy meg kell köszörülni a régieket, pipifax én nem totózom ha hibát keresek, és nem cseréltetek ki ha lehet feleslegesen egy kalap alkatrészt.