Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

más motorját nem veretem. canáry kérte hogy próbáljam a vasat, ha most itt helyben kezdem vallatni akkor csak a yardokkal lesz konfliktusom, és országúton jobban szeretek menni, és a ring nekem oda vissza 507km volt. a pályán 4-7e/ford. között pörgettem a motort ezért is ment el még a gpz haccáz is egyenesben, ha a saját lett volna és jó a motor 11e-nél megnézem azt a gpz-t ami otthagy! a kanyarokat pedig azért nem stíroltam mert először mentem rajta, és két különböző típusú gumival nem hagyom ott a fogam. a jobb/bal lábtartó konzol pedig már hibátlan állapotban nagy kincs erre a szériára.mondjuk én nem ülök a babérokon és elmentem egy cnc művész haverhoz és levetettem a mintát a lábtartókonzolomról ,és igaz ez februárban volt , de júliusra kész is lett. így hát a sajátra ha összerakom eccer ezek a "sport" fix lábtartók mennek fel.
és mire viszik? szerintem egy zx 7-re. a régi 9-re nem hiszem hogy költenek ennyit.
Kawaszeki mikor megyünk Újfehértóra? Tegnap már ki is voltál kapcsolva...
hááááát! épp felvezetem azt a sok ződ bííííkaembert a kacskaringóra!
Pontossan erről van szó, én is mindíg valami hasonlót csúsztatok. Pl. a fényképeken sosem látszik, hogy ki előz kit, általában engem előznek, persze én a fordítottját hantázom
Éppen most készülök egy körön belül másodszor lekörözni őket
Ja egyébként melyik csehó az ott a háttérben, ismerős, de nem tudom honnan
Ebben most mi a kunszt? Az, hogy végre világít a hátsólámpa? vagy az, hogy a régi citromsárga 9-esedből át tudtad tenni az első kereket, vagy, hogy a tanktáskát végérvényessen ráhegeszteted a tankra
Erre nem lennék büszke Még a felénél sem tartotok a ringnek és mennyien megelőztek
Ott jövök hátul:
Annak a helyén stoki van! Az meg nem kell vigye azt is!
Oké, annyiért a hátsóüllést megtarthatod
Csak 90-ért!
Egyébként ezt honnan a fenéből fényképezték a rövid S nél nincs is erre alkalmas hely, ha csak valami barom ki nem állt a pály szélére
de
Mintha Kawaseki megpattintotta volna a paripámat, de hál Isten canáriét nyúzza
100-ért?
Annyiért add hozzá az egész körítést blokkostól, vázastól, mindenestől
Nem ismerős ez valakinek?
Na úgy néz ki van vevő az Akra rendszeremre!
Most dolgozik, éjjel ér haza azt mondta majd holnap válaszol. Addig a kisgyerek323gtx@freemail.hu-ra írhatsz neki.
Szia kisgyerek323!
Tudnál adni más elérhetőséget (e-mail,stb...) Szeretnék kérdezni néhány dolgot és nem pont a zx9 topikba lenne a helye!
Egyébként hogyhogy nem szoktál a zx6/636 topikban feltűnni?
Szia Susugaga!
Még most vettem észre,hogy írt nekem úgyhogy fel is veszem a kapcsolatot!
köszi!
Felvetted a kapcsolatot a haverral?
Köszi Basi2!
Akkor marad kawaszekié, de csak jövő héten tok érte menni