Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halli jimy_L!
Sajna abból az idomtartóból ami a hűtőt is tartja alul abból se a jobbos se a balos nincs! Sajnos!
egy kis nosztalgia azért van a régi 9-után.
kicseréltem a felnit canáry motorján megyek próbálni, ha nem ráz az eleje akkor canáry féktárcsája hibás!
Jaja,voltam!
nem jimmi, ez már a C irányjelzője, így is árultam és arra is vitték el.pl canárynak is hátul első irányjelző van felszerelve, a 9-re hátulra hosszabb kell.alakra más az irányjelző.
pipi hívjál föl!
Erre gondoltam. B-hez nem jó?
megkérdem telefonon hogy egyáltalán van-e, lehet kint van.
neked a B széria van, én pedig a C hez árultam irányjelzőt, de elkapkodták. megnézem mert van még a B hez is a C hez is de be kell azonosítsam hogy hová illik.egy darabot szereztem leoleo-nak, azt a kis lándzsa mini indexet csak párban lehet venni és 5e ft az ára.
csak hogy tudd sedu licitáltam reá 120 ojoróval, de visszadobta hogy ma.o nem postázza, ha meg akarod venni egy né.o címnek lenni -e kell ahová nagy duzzogva elküldi.ennyit a nagy egyenlőségről,én pl a vaterára is csak magyar személyivel engedném fel a licitálót/hirdetőt. tudod ők az ária faj, nincs gond belőle, csak ne engedjenek senkit be a rendszerükbe, de ők se lépjenek be sehová és kvittek vagyunk.hmm hát akkor itália marad, ott ha van suskád vásárolhatsz, nincs az hogy nem küldöm el ide meg oda.
Hali!
Kawaszeki meg van még a gyári indexed előre,az enyémre? Asszem volt kis méretűd, az érdekelne.
Köszi
sedu!az asszon éppen most mossa a sapkádat!
Te is ott voltál a lime partyn? Láttunk egy hasonló gépet!
Szeki ellnem (Basi ellen) licitálsz?

Este 6 körül újfehértó?
Hi! 10666 KawaDeni Én vok!
már 108 ojoro a váz és csak kúszni fog fölfele az ára,hiánycikk!
a sedué az 1 hibátlan auto,megkell nézni!sedu ma szerkeztik az enyim!a 7-en remélem talizunk
Itt az M6
Basi tudsz helyettem licitálni? Postával együtt 150-200 ájróig elmennék!
Nagyon megköszönném!
A rendőr a BELSŐ SÁVBAN megállított és megalkudtunk 100 euróban, majd megpróbáltam álló helyből a 80-nal haladó sorba besorolni!
Ha úgy lesz pénzem visszamegyek Key-Westre, mint Hemingway, ott nem lopnak, mindig süt a nap, néha van egy hurrikán, akkor át kell menni Cubába, vagy picit feljebb Floridába.
A régi stift (1,3-as gyári) ment óra szerint 190-et, és még volt fordulat. Más kérdés, hogy 70-nél azonnal meghal benne mindenki.
A DSC kikapcsolható, de így legalább az úton maradtunk. Elég vicces tud lenni amikor egy első kerekes kocsi hátulja kitör és előzni kezd.
Itt a kép a 9-es kanyar munkájáról. Ez a kipufogó dob bilincse, nem lógott ki, inkább a motor alatt volt, a földtől kb. 20 centire.
Vagy erre a számra keress rá!
160356402527
Sedu!
két nap múlva jár le a Német Ebayen egy 2001-es váz! Jelenleg 58 Eur!
Próbálj meg így rákeresni!
Kawasaki Ninja ZX9R Rahmen ZX900E Motorradrahmen
üdv!
Furti2 köszi!
az 1 király hej!sokat jártam arra!nyaraló az fasza lehet!J.karán laktam vagy 2 évet!
Basikám részlegessen igaz mind a kettő
Tegnap még olyan sza.ul voltam, hogy hajnal 4-ig "tévéztem", közbe még hányogattam egy kicsit. Pipiné boldog volt, attól elszöktem a másik szobába.
Most úgy néz ki már megmaradok, de jelen pillanatban még azt is utálom, aki szereti az alkoholt
Na mára búcsúztam Szasztok