Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól teszed! A betéttel is kijössz max 22ből. 2-max 3 szezont megér sztem. Bár attól függ, hogy mennyit hajtassz bele egy évben. Megkérdezhetem, hogy miért van újrafújva a kuplong deklid? Gondolom az eleje meg a tank azért mert kapott szemből egy egyenest.
Köszi én is így gondoltam a dot-4-et csak nem tudtam hogy valóban van-e szavideje...a betétet meg nem ragasztgatom jó nekem a gyári az a biztos
Apropó! Kivel találkoztam ma délután Kecsón a reptér mellett délután? Piros trapéz lámpás. Üdv neki mégegyszer
Én a helyedben nem sporólnék 1500 forinton. Lehet még így is sokat mondtam az árával. Bár a ferodo kb annyiba kerül. A lejárt túró rudit se eszem meg, nem öntenék bele lejárt szavijút sem. A fékbetétben nincs tapasztalatom, nekem most Lucas van, elég jól bírja. 8000et elment és még kábé a felénél vagyok ahogy néztem. Az EBC-t viszont agyon dícsérik a HH-at. Nekem szerintem az lesz a következő. De van itt valaki aki újra is szokta ragasztattni. Ha nincs annyi pénzed rá, az se rossz alternatíva. Mondjuk én nem tenném.
Én egy farok idomot keresnék ugyan ehhez a szériához. (E1) Van esetleg? Tudsz szerezni? Cimborámnak nem a gyári van, hanem a 2000esé. kicsit másképp néz ki.
szép estét, Zöldek és tarkák

Kellemes Húsvétot,jó időt a motorozáshoz és a nyuszilányokhoz
Halihó!Ma szedtem szét az első féktuskót mindenestől mert betét és fékfolyadék csere lesz gondoltam akkor jobb ha a dugattyúkat is megtakarítom lévén nekem új a vas :) szóval a kérdés az hogy van dot4-em még ki sincs bontva de a flakonra az van írva hogy 2011-ig jó...most akkor azt belerakhatom még vagy vegyek újat?Mit gondoltok?És erről a fékbetétről mit tudtok?http://www.kepesmotor.hu/-fek_...
Mennyiért adod?
eladó egy zx9 fejidom plexivel.
kemény
hát az eleje biztos kapott hideget-meleget,fojt az olaj a telóból,első kerék 888-as,és a gumi is tükör,de boritgatásnál olyan érzésed van mintha kifelemenne alólad...........szoval ilyen motoron lehet elnézni egyenesen a kanyart
Eladó!
Fel kell újítani a teleszkópokat, vagy kicserélni, mint én és jó motor lesz belőle
Az enyém is látott már néhány egykereket, puha volt a hátulja, gyáriban nekem se tetszett.
nekem nem jött be...........de biztos bennem van a hiba
hű de jól néz ki
ilyen Ni
Csak a szezon elején 1-2 hónapig magasak az árak. A kocsik ára más miatt ment fel. Meg is hirdetem a Guzzit amíg működik
Azt beszélik itthon és külföldön hogy a használt motorok ára fel fog szaladni mert az új motor piac haldoklik.kevesen vesznek újat.Kíváncsi leszek mennyire lesznek drágák a motorok
mikori zx9?
tegnap kipróbáltam ezt a hires csodát.mert pont egy cimbi vett eggyet...........hát,nem voltam elájulva,érzik a 150-ló.7000-től meg is indul,de az az üléspozició, én nem is egy stabil vasdarab,ugy mászkál az eleje mintha jegen mennél,