És az mikor lesz? Csak azért kérdezem, mert így több mocskot átenged, szóval ez tipikusan nem olyan probléma, ami szervizperiódushoz kötött. De lehet, hogy csak én aggódom túl Egyébként a szivacs szűrőt nem lehet elég rendszeresen takarítani
Az enyimé B4-es kawa volt, 160 km: 20 L benya. Mert 20-as volt a tankja. Cserébe nem mentem lassan. Ecce viszont haverral túráztunk, asszony hátul, csiga tempó, 3,5 L/100 km.
De egyébként annyira nem méregetem, mert nem mindig tankolom tele, meg nem is ürítem ki teljesen (nálam mindig res álláson van direkt), megyek vele max. 200-250 km-t és tankolok amennyi épp kell.
Változó. 5,5 volt a rekord, de akkor is toltam neki. Városban 6,5, pályán múltkor lement neki a 9 hringen.
Moroskiller: fogok egy zacsit, bele egy kis motorolajat öntök, belerakom a tiszta és száraz szűrőt, megszívja magát olajjal, kinyomkodom, majd tiszta zacsiba be, megnyomorgatom finoman h a felesleg kijöjjön és mehet is vissza a helyére. Anno vettem ilyen drága motul cuccot, de lóf.szt a seggükbe, amennyiért adják. A könyv sima 30-as olajat így. Én sima 10w40-be mártom.
Valaki mondta már, hogy neki szárazon jobban ment, de ha a könyv olajat ír, akkor az olyan, mintha a Biblia írta volna. Nem véletlenül kell rá az olaj.
Köszi mindenkinek a segítséget.Megoldódott a problémám :)
Kész is a szezonra felkészítés
Új vezérműlánc, feszítővel vezetőkkel,új szelepkorongok,Szelep hézag állítás,karburátor szinkron,új légszűrő,új olaj,
Azért az már baráti fogyasztás.Mennyivel mentél 60-al ?
Moroskiller: fogok egy zacsit, bele egy kis motorolajat öntök, belerakom a tiszta és száraz szűrőt, megszívja magát olajjal, kinyomkodom, majd tiszta zacsiba be, megnyomorgatom finoman h a felesleg kijöjjön és mehet is vissza a helyére. Anno vettem ilyen drága motul cuccot, de lóf.szt a seggükbe, amennyiért adják. A könyv sima 30-as olajat így. Én sima 10w40-be mártom.
Valaki mondta már, hogy neki szárazon jobban ment, de ha a könyv olajat ír, akkor az olyan, mintha a Biblia írta volna. Nem véletlenül kell rá az olaj.
Mennyi olajat szoktatok rá rakni? Fújátok?
Tudom de most inkább újat vettem mert elég ramaty volt.Így jobb a lelkemnek hogy új van benne
A tiéd mennyit fogyaszt?
Újat vettem bele mert nem szeretem ha retkes és régi a szűrő
mondjuk előtte sem evett sokat
Új van benne.
Kész is a szezonra felkészítés
Új vezérműlánc, feszítővel vezetőkkel,új szelepkorongok,Szelep hézag állítás,karburátor szinkron,új légszűrő,új olaj,
Jöhet a szezon