Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentonból csak ezért speciel nem jönnék haza, de köszönöm a meghívást. Azért akartam elküldeni a cuccot ma reggel, mert akkor talán péntekig hozta volna a postás a pénzt. Szerintem utald el inkább a zsetont! Megkérdem mennyi az utánvét nélküli csomag, legalább egy ezressel jobban fogsz kijönni.
A Tisza túra azt mondták a piálásról fog szólni. Még azt is mondták, hogy bunkó napot fogunk tartani. Én szó szerint gondoltam, ők nem
Jó a sapkám?
Sziasztok,

Pénteki láncfeszítés óta fura hangja van a motornak. Amikor gurulok vele üresben akkor hallom hogy valami csürüszköl. Kb. annyi időnként mint amennyi alatt egyszer körbemegy a lánc. Nincs túlhúzva, ha rajta ülök akkor kézzel majdnem föl lehet emelni a villáig. Nem látszódik rajta semmi különös. Mitől van ez?
Persze, túlvállaltam magam. A 2X20 perc után bementem még, hogy használjuk ki az időt. A gumival sztem nem volt gond, hanem a második körben, a 9-es kanyarban előzni akartam és hamar gyorsítottam, 2-be voltam, magas fordulaton aztán a kanyar közepén odahúztam neki a ledöntött motorral és kiment alólam a segge. Egy másodperccel később gyorsítok, akkor sztem nincs semmi, vagy talán ha harmadikban vagyok, nem kettőben, akkor se forog el a kerék. de így megszívtam..
Hárt igen, merész voltam, úgy hittem érzem, de a végére kiderült, hogy annyira mégsem..
Ami viszont meglepett, hogy a fék baromi jól teljesített. Nem puhult fel, folyamatosan nyújtott egy jó szintet, attól féltem, hogy nem fogja bírni.
Na jo, ez oke. De hany olyan masik mazsolat hagytal le tok siman, akik nem motorosrendorok? Szerintem nem egyet. Amikor en eletemben eloszor palyanapon voltam, nem tudtam, hogy sirjak vagy rohogjek. Aztan vegulis a siras mellett dontottem, mikor az MZ kupa resztvevoivel egyutt fordultam Z750-el.
enni=menni az első körben
Minden Kawa-esten van egy-két olyan figura, hogy a fülem kettéáll tőlük. Gyors csoport első menet. Kiengednek a 3-ik szakaszban. Kilövök ahogy kell. Sikánnál utolérem az előző szakasz leglassabb emberét. Semmi gond. Hideg még a gumim mondom majd a lejtős egyenesben megelőzöm. A gyors balosban hallom, hogy felbőg mellettem egy motor. Na mondom jön egy versenyző. Nem az volt. Zöld 05 636 piros ruhás emberke körbemotorozott engem majd az utánakövetkező jobbosra erősen rácsodálkozott belesatuzott és szépen kivezette az előttem lévő motorost a bukótérbe. Szerencsére nem történt baj bár nem rajta múlott. Vissza se nézett. Megyek utána mondom most megnézem miféle tudománnyal van ellátva. A 2-es kanyarban kiment egyenesen. Ennyi. Az a baj, hogy néhányan olyan szinten nincsenek tisztában SEMMIVEL, hogy az döbbenet. Idejön a Mátra királya azt hiszi ő az isten aztán jé egy kanyar! Mindig látok vagy egy tucat embert úgy enni az első körben, hogy azt kérdezem magamtól :"Itt mindenkinek van gumimelegítője rajtam kívül?" Tavaly is volt ilyen. Első körben 3 motor a kavicsban meg a fal mentén. Csak gratulálni tudok.
na még1szer!cső sedu!ha kuldheted rögtön hivlak mert még nem utalták a kest!de a 7en tuti!jól elvolt nyulva az arcod 7 végén!lesz vasárnap tisza tura ha érdekel szólj!
Kb. a 2.-ik körben hideg gumival -úgy hogy először voltál a pályán- úgy húztál el mellettem (kanyarban), mint aki a MOTOGP első helyéért küzd. Tudod szóltam is, de mondtad, hogy gumiszőnyegen mész! Az a lényeg, hogy nem lett bajod, és haza is jutottál.

A takonyződ kilences tulaj, aki a célegyenes ráfordítót 70-nel vette és a végén 2x is leszorított az aszfaltról (én a külső íven mentem a Z-vel) ezúton akár elnézést is kérhetne. Mondjuk csak 2 körön keresztül tartott fel
Rettentő sokan voltunk, Gyalunak igaza volt, hogy ez már túl sok ember erre a pályára. Jó ha 1,5 óra alatt tudtam 2 gyors kört menni.

Tényleg miért volt a perec? Túlvállaltad magad, vagy valaki "besegített"? Esetleg legközelebb pályára slick gumival jössz?

Örömmel jelentem, hogy megtanultam rendesen "pipiskedni" kanyarban, így már nem a csizmám orra, hanem a lábtartóm ér le a kanyarban, pedig ki van emelve rendesen a motor!

Szeki este legyél már otthon légy szíves. Szeretnék veled beszélni!
Köszönöm az infót és a segítséget. Hazahoztak utánfutón, baromi nagy mákom volt, hogy ott voltak a debreceni ismerősök. EZúton is mégegyszer nagyon köszönöm nekik!
Gyaluval találkoztam, ő mondta, hgoy kerestél, de nem találtatok. Hát ahogy mondtad nagyon bátor votlam, meg is szívtam a bátorságomat. Minden esetre baromi jó volt, nagyon élveztem, csak a végére ez a bukta nem kellett volna. Nem baj, tanulunk ebből is, majd legközelebb óvatosabban..
Igen a fékolajtó parázok kicsit. De fényező aszonta ez a lakk elég erős.
40 percet vártalak a ringen a kapunál, a buli után, míg kerested a srácot aki esett, aszt hittem szerelitek azé jöttök soká.
Na hali. Ez a qrva munka megint a netezés rovására megy.
Először a fékolaj le fogja marni a kupakokat, aztán a kulcstartó összekaristolja a kiflit. Amúgy szép!
Nem lesz jó rá!
Már büntetik egymást (tényleg) közeleg a jólét!
Ha már vizirendőr: tegnap a Tisza túra végén Ugornyánál a vizipatkányok 3-4-szer majdnem felborították a kenunkat, mert ott kell rajolni a strand mellett! Ezúton is üzenem nekik, hogy csináljanak maguknak kistestvért!
Álljál meg. és forduljál vissza legközelebb. Szoboszlón régen nem volt egyirányú az utca (ahol te is a takony kilencest nézted), bementem szemből LÉPÉSBEN. Erre ott egy fehér autó pontosan a kis hazudósok háza körül, megfordultam és csőgáz
Lehet, hogy van köztük olyan aki jól tud motorozni, az egyik -gyorsabb motorral- mégis csak utánam tudott jönni a ringen, pedig a célegyensben ki se húzattam
A ringről hazafelé jövet 2 kutya jött ki elém böszörmény putris részén, soha nem használok hátsó féket, most olyat fékeztem vele, hogy leállt a motor! Szerencsére nem lett baj.
Ha biciklivel át tudtam menni egy macskán, egy közepes kutyán is át lehet menni motorral!
A sün "barátom" aki zenész soha nem hív fel. kb. 1 hónapja felhív este 11-kor, hogy segítsek már neki, merthogy szakad az eső és nem tud elmenni a koncertjére (helyben). Kimegyek, mert úgy gondoltam, hogy nincs se taxi, se busz, vagy a hangszerét félti, hogy elázik. Ott állt a buszok között, a taxitól fél perc sétára, hangszerek nélkül. Én meg csak addig szarrá áztam, amíg lementem a kocsiért! Ennyit róluk.
Ha sokat egykerekeztek vele a teló perselye is ki lehet kopva, kevés is lehet benne az olaj, kormánycsapágy laza, stb.
Ha kagylósra van kopva a gumid akkor is csinálhatja ezt!
Barátom jól megjártad. A műanyagot próbáld megheggesztettni, a fejidom tartót valószínű meg lehet javítani. Itt az ideje venned egy dupla bubis plexit. Szerintem neten találsz 10-25,000Ft között.
Holnap megy a cucc, és azért vigyorogtam, mert jól éreztem magam. Jó volt a társaság szép motorok, illetve az első 1 órát gyakorlatilag megállás nélkül motoroztam végig
A vége felé eléggé elfáradtam, előtte is sokszor mentem a rázókövön, amikor megláttam egymás után 2 motort is a kavicságyban inkább lejöttem a pályáról.
Nagyon sajnálom kynorptor, elég sokáig kerestünk a többiekkel. Haza akartalak hozni, de se téged, se a motort nem láttuk. JimmyL is nagyon rendes volt hazahozta volna a motorodat.
Egy ződség is elbontódott még a tied mellett a kavicságyon, de gondolom ez téged nem vigasztal. Van debrecenben jó műanyagos: 30/4721764. Ha kell ki is pótolja a hiányzó darabokat. Vidd el neki a műanyagot, és fixáld le az árát előre! Festésben tudok segíteni 28.-a után.
Pipi inkább leírom a receptet. Végy 2 tojást, kb. fél liter tejet, pici sót, 30-40 deka lisztet, 2 kanál cukrot. Habverővel keverd össze csomómentesre, a végén szódával hígítsd fel, és süsd ki kevés olajon.
A lekvár: ültess egy sárgabarack fát. Szüreteld le az érett gyümölcsöt. Forró tűzön készíts belőle lekvárt, igény szerint cukor hozzáadásával. Töltsd bele mindet a palacsintába!
Komolyan 3/4-ig vártunk a palacsintával (van rá 2 kilences tulaj tanúm), ahogy megettük az utolsót, hívtál, hogy hol van a beigért palacsinta?!
A veterán motorok között a tied volt a legszebb! Tényleg nagyon jól nézett ki.
megértettem canáry, jó utat neked.egy másik elektronikával és function boxal szíííííjja a bengát az AC pumpád, tegnap már csak azért is kipróbáltam. de amit a levegőszűrő helyén találtam az nem piskóta volt hé. ma talma very a h.ringen a moto gp gépnek a tüzet, én meg az élhajlítógépnek.
jóccakát
En minden korulmenyek kozott az utkozes elkerulesere iranyulo manovert valasztom, akar arokban szaggatas aran is. Meg soha semmilyen foldonfuto allatot nem utottem el autoval es motorral sem. Viszont fejeltem le madarat 170-el, semmi extra. Mintha egy buzitol kapnal egy balhorgot. Gyenge, mint a calmopiryn.