Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha canáry nem jelentkezik a motorért, holnap nyílt napon tesztelek a motorjával.
köszöntelek! igen, rám köszöntek a híd végénél, de épp a fényképezőgépet basztattam. a haver szerette volna lesikálni a metzeler racetec k1-et, de úgy megtapadt a forró aszfalton hogy csak tologatta az elejét.ma hajnal 3-kor a 33-on teszteltem a motort, és mire kell rájönnöd a látóképi tónál, hogy nincs elől helyzetjelződ, hátul nincs világításod! a rendszámvilágítás izzója meg az eredeti, és bele van rohadva a foglalatba!
az olaj szivárgás is gáz, na de ha a benga a benzincsip-en keresztül távozik!
Ez megint Kanáryé?!?
a gond nem kicsi!
Hy Szeki!
Én kiabáltam oda neked Tokajba a hídon amikor visszafelé jöttetek a felvonulásról.
A piros VFR-t nem lehet nem megismerni.
Azért egy szép zöld Kawa jobban mutatna!
hali . 2001 éggyes a masini. elég jok az árak,de a gyertyatömitést is ki kell ilyenkor cserélni ?.mert épp hohy csak kicsit szivárog az oil . ja és kellene teloszár szimering is!
Nagyszerű!Köszi Basi!
Csak azért kérdeztem-e adatot mert ha megrendelésre és felszerelésre kerül majd a kis sárvédő ugrik ugyebár a gyári láncvédő és nem szeretném ha nyakig lennék a lánctól olajos pedig zsír láncspray-ket használok (Motul Factory Line - Fuchs Silkolene).
Jajj hülyeséget írtam, mert nincs is nyitva a Biker-World a héten , így nem tudom csak szept 12-én vinni ha kell.
A 2000-es vasra a gyári szelepfedél tömítés 8400 ft, a gyertya tömítésnek 1500 ft darabja. A 2002-re is kb ennyi.
Ha kell megrendelem neked és el is viszem, kb szept 12-re meg is jön. Ha inkább a Biker-Worldből kell akkor hívj fel és megdumáljuk, mert 2 perc alatt átsétálok a Biker-Worldbe. És vagy pénteken a Ringre, vagy péntek este Kecskemétre is eltudom vinni. Ja minden szombaton megyek Kecskemétre szeptember 12-től.
Mikori 9-esre kell a tömítés? Megkérdem a gyárit ha gondolod.
A biker-world-on 10700 ft.Athena.
hy. az iridiumos gyertyát szereti a kilences ? mert nekem egy suzuki szervizes muksó azt gagyokta,szigoruan csak abba rakhatok iridiumosat amibe elő van irva ! szelepdekni tömités mi péz körül lehet?
Hali!
Osztrákiába voltunk a csemetékkel, soprontól nem messze van egy mese/kalandpark gyerekeknek. Hááát naon kirááály.

jóóccakát
Hello!

Van neki is kétféle áttétele, sajna nem kell neki, de köszi
áll a spájzban!javitok!
ottan körül van az idom plexi rovatban!+plexi 15-20ezer,ülés megint+világitás közel 100ba lenne!a multkor volt 1 komplet K4 65ért de elpuskáztam(válságvan nálunkis az egér hátratett kézzel a spájzban)gyenge mostanába a melóm!amugy te csinálod,vagy beszerzed?mert még átrágom!
Hát még nem tudom de olyan 35-40 körül kompletten ! Plexi és ülés nélkül!
HALI jimi L!hogy állsz?nincs kép?
nem rossz!menyi kess? ÜLÉS,PLEXI?
Van eladó használt lánckerék szettem 16/44 97-esre, állatkodni még jó. Ajándék használt lánccal 112-es .
K5 GSX-R 1000 pályaidom?